vrijdag, 07 augustus 2020 12:43

Luke Bryan dropt album ‘Born Here’

Luke Bryan - Born Here Live Here Die Here

Luke Bryan
Born Here Live Here Die Here

Release – 7 augustus 2020
Platen label – Capitol Nashville

 

Luke Bryan dropt ‘Born Here Live Here Die Here’

De countryster en American Idol jurylid heeft eindelijk het album Born Here Live Here Die Here uitgebracht.

Dit is het zevende volledige album van Luke.

Het 10 nummers tellende album stond oorspronkelijk gepland voor release op 8 april. Maar Luke stelde zowel het album als zijn geplande tour uit vanwege de pandemie.

Billboard Country Airplay hitlijst 

Born Here bevat de singles "Knockin 'Boots", "What She Wants Tonight" en "One Margarita", die allemaal hoog in de Billboard Country Airplay hitlijst stonden.

Overal zijn de feestjes momenteel gedempt, maar Born Here heeft een typische vrolijke Bryan sfeer wat we v an hem gewend zijn.

"Ik denk dat mijn albums alle vormen van het leven weerspiegelen", aldus Luke, en merkte op: "Als je naar het hele album luistert, zijn er liefdesliedjes, liedjes die te maken hebben met verlies ... liedjes met een sexy ondertoon."

Hij voegde eraan toe: "Wat er ook gaande is in de wereld, ik zal mijn albums altijd behandelen alsof ik iedereen naar het feest breng; (Ik zal) proberen uit te leggen wie ik ben als persoon en proberen muziek te maken waar mijn fans zich mee kunnen identificeren. "

De tournee van Bryan ter ondersteuning van de nieuwe LP wordt verplaatst naar mei 2021 met een start in Youngstown, Ohio.

Stream Born Here Live Here Die Here hieronder.

 

 Luke Bryan dropt album ‘Born Here’ HOT

Koop de Plaat
­