dinsdag, 11 augustus 2020 09:19

Locash met nieuwe single "Beers to Catch Up On"

Locash met "Beers to Catch Up On"

Preston Brust en Chris Lucas van Locash gaan hun recente nummer 1 single "One Big Country Song" opvolgen door "Beers to Catch Up On" uit.

'Beers to Catch Up On' is geschreven door Rhett Akins, Jeremy Stover en Paul DiGiovanni. De song staat op het album Brothers uit 2019. Het elf nummers tellende album is het eerste album op het nieuwe label van het duo Wheelhouse Records / BBR Music Group.

"‘ Beers to Catch Up On ’herinnert me eraan waarom ik zo van de muziekbusiness hou", zegt Preston. “Het haalt de tiener in mij naar boven, want voordat we onze deal bij BMG / Wheelhouse tekenden, namen we 'Beers to Catch Up On' mee naar een kleine thuisstudio in Nashville, namen we de demo op, betaalden er zelf voor. nam het mee naar de BMG-bijeenkomst. We speelden ‘Beers’ tijdens de meeting, we kregen de deal, we namen het mee naar de grote studio, we namen het op, het kwam op het album en nu brengen we het uit op de radio, als onze volgende single. Dus ik denk dat het tijd is voor wat biertjes, want dit nummer is al een hele tijd met ons op reis en ik kan niet wachten om het eindelijk op de radio in mijn truck te horen! "

"Beers to Catch Up On" zal op 31 augustus uitkomen op de radio in de US.

Luister naar "Beers to Catch Up On" hieronder.

 

 

 

­