donderdag, 31 augustus 2017 09:12

Little Big Town komen op de Music City Walk of Fame

Image may contain: 4 people, people smiling

 

Volgend in de voetstappen van new country sterren als Garth Brooks, Reba McEntire, Dolly Parton, Randy Travis en meerdere, zal Little Big Town worden ingeleid in de Music City Walk of Fame op 14 september om 1 uur. Het evenement is open voor het publiek.

 

De Music City Walk of Fame, is in 2006 is opgericht en vergelijkbaar met de Hollywood Walk of Fame maar dean als eerbetoon aan artiesten van alle genres die een belangrijke bijdrage leveren aan de muziekindustrie met als verbinding Music City Nashville. Er is een tegel op de vloer met de namen van de inductees geëtst met als ontwerp een ster en gitaar.

 

Er zijn tegels aanwezig van oa Johnny Cash, Vince Gill, Alan Jackson, Miranda Lambert, Martina McBride, Keith Urban, Hank Williams, Trisha Yearwood en veel meer. Als je ooit in Nashville komt moet je absoluut even een kijkje gaan nemen.

 

Little Big Town heeft een carrière  van 18 jaar, de leden bestaan uit Karen Fairchild, Phillip Sweet, Kimberly Schlapman en Jimi Westbrook, ze hebben meerdere nummer 1 hits, waaronder Pontoon en Girl Crush ze wonnen meerdere Grammy Awards, CMA Awards en ACM Awards.
Naast LBT worden Tom Ryman en Lula C. Naff geïnducteerd in de Music City Walk of Fame voor hun centrale rol bij het creëren en ontwikkelen van het Ryman Auditorium.

 

Check het verraste Little Big Town hieronder.

 

 

De officiële inwijding van Little Big Town op Nashville’s Walk Of Fame. werd gedaan door Keith Urban

 

 

­