vrijdag, 29 oktober 2021 18:27

Little Big Town is het voorprogramma van Eagles in de GelreDome 2022

Litlle Big Town komt volgend jaar naar Nederland! Ze staan in het voorprogramma van de grootste country band ooit!

Karen Fairchild, Phillip Sweet, Kimberly Schlapman en Jimi Westbrook komen mee met de super band Eagles, ze treden vrijdag 17 juni 2022 op in GelreDome in Arnhem. Het concert vormt de aftrap van een tournee van de band, die bekend is van klassiekers als Hotel California en Desperado.

 

Eagles

Eagles keert terug naar Nederland! Met meerdere monsterhits op hun naam zijn ze een van de grootste rockbands ooit. Meer dan 200 miljoen van hun albums gingen over de toonbank en live weten telkens ze het publiek weer in extase achter te laten. Tijdens het optreden in GelreDome worden Don Henley, Joe Walsh en Timothy B. Schmit bijgestaan door Deacon Frey en Vince Gill en spelen ze voor hun vijftig jarig jubileum klassiekers uit hun gehele carrière zoals, 'Hotel California', 'One of These Nights', 'Life in the Fast Lane' en veel meer!

 

Eagles

 

De band viert met het concert het vijftigjarig jubileum. In al die decennia scoorde de band talloze hits en werd het album Their Greatest Hits 1971-1977 het bestverkochte album ooit. In Nederland is vooral Hotel California bekend van de hoge noteringen in de Top 2000 van NPO Radio 2

Na Arnhem op 17 juni doet de band ook Liverpool, Edinburgh, Dublin en Londen aan. Special guest in GelreDome is countryband Little Big Town. Op 18 juli 2009 stonden de Eagles ook al eens in het Arnhemse stadion. Daar kwamen toen zo’n dertigduizend bezoekers af.

 

De kaartverkoop van het concert start vrijdag 5 november om 10.00 uur. Een kaartje kost ruim 88 euro. Check onze agenda voor meer info

 

 

 

 

 

­