Lennon & Maisy van “Nashville” met Coldplay’s “Up and Up”

16 januari 2017

Image may contain: 2 people, text

 

We kunnen Lennon en Maisy Stella als de dochters van Connie Britton uit de populaire tv show Nashville, maar de real life zussen hebben ook een passie voor muziek.

 

Geboren in Ontario, Canada met muzikale ouders Brad en Marylynne, het Canadese country duo The Stellas. Lennon en Maisy zingen al hun hele leven.

Ze kregen bekendheid door het uitvoeren van covers op YouTube, met oa. hun populaire cover van The Lumineers 'Ho Hey' die ze ook zongen in Seizoen 1 van Nashville.

 

Image may contain: 2 people, shoes

 

Het duo heeft ook een EP genaamd 'Live YouTube Sessions' uit 2012, evenals de kerst song "Christmas Coming Home." Ze coverde ook Edward Sharpe and the Magnetic Zeros song ''That’s What’s Up" in 2014.

 

De zusters zijn in de weer en hebben een nieuwe cover uitgebracht, "Up and Up" de song van Coldplay uit 2015. In hun nieuwe video zien we Lennon en Maisy omringd door een groep mensen gekleed in T-shirts met de tekst 'Be Love".

 

Fixing up a car to drive in it again / Searching for the water, hoping for the rain / Up and up, Up and up / Down upon the canvas, working meal to meal / Waiting for a chance to pick your orange field / Up and up, Up and up, zingen de dames in het begin van de song.

 

Check hieronder de video van "Up and Up"

 

 

 

Hieronder het origineel van Coldplay

 

 

­