dinsdag, 13 oktober 2020 15:38

Lee Brice voor 3e week op #1 met “One of Them Girls”

 "One of Them Girls" van Lee Brice staat voor de derde opeenvolgende week op nummer 1 in de Billboard Country Airplay-hitlijst. De song is Lee's achtste nummer 1-single.

"De waarheid is dat ik echt geen woorden heb", zegt Lee. "Het is zo'n lange weg geweest met zoveel geweldige teamgenoten die zo hard hebben gewerkt om dingen te maken en gaande te houden. . . van de creatie van het nummer tot de radio die zo snel binnenkwam, de fans die als een gek luisterden, tot de laatste druppel bloed, zweet en tranen van mijn label die hun kont eraf werkten. Ik ben gewoon zo dankbaar! "

'One of Them Girls' volgt Lee's vorige nummer 1 single 'Rumours' die in juli 2019 bovenaan de hitlijsten stond, en zijn samenwerking met Carly Pearce 'I Hope You're Happy Now' die dit jaar eerder op de nummer positie stondt.

Lee is geïnspireerd voor 'One of Them Girls' te schrijven op Vaderdag in 2019, na een moment van reflectie met zijn familie. Hij schreef het lied de volgende ochtend met Ashley Gorley, Dallas Davidson en Ben Johnson.

'One of Them Girls' is de eerste single van Lee's zesde studioalbum Hey World dat op 20 november uitkomt.

 

Lee Brice - One of Them Girls

 

 

Gerelateerd...

Lees ook...

­