vrijdag, 11 september 2020 20:44

Lee Brice met nieuw album “Hey World”

Er komt een nieuw album aan van Lee Brice!. Het album Hey World wordt op 20 november uitgebracht op Curb Records. Lee heeft de ontroerende nieuwe video voor het titelnummer "Hey World" uitgebracht, met speciale gast Blessing Offor. Brice schreef de song samen met Dallas Davidson en Adam Wood.

"We schreven het titelnummer vanuit een introspectieve, waarheidsgetrouwe plek en waarschijnlijk wat de meeste mensen op dit moment voelen" zei Brice. “Met alles wat er momenteel in de wereld gebeurt en hoe snel we als samenleving zijn, in het algemeen wil je soms gewoon dat alles stopt. Gewoon om te waarderen wat we hebben. Mensen lijden en het kan niet worden genegeerd."

Hey World - Lee Brice

Hey World wordt Brice's eerste album met nieuw materiaal sinds zijn titelloze release in 2017. De collectie met 15 nummers bevat zijn nieuwste hit "One of Them Girls" evenals de nummer 1 single "I Hope You’re Happy Now" met Carly Pearce.

“Hey World is slechts mijn volgende stap in het leven. Waar ik ben, wie ik ben, waar ik van hou en wat ik voel, ”zei Brice. “Van de nummers, tot de productie, tot de volgorde waarin ze spelen. Ik heb en maak het altijd mijn doel om steeds beter te worden in wat ik doe. Afgezien van mijn familie, mijn vrouw en vrienden, is mijn muziek het diepste deel van mij. "

Hij voegde eraan toe: 'Dus ik ben dolblij om te zeggen dat ik denk dat ik mijn beste project tot nu toe heb gemaakt. Ik sta achter alles wat ik ooit heb gedaan, maar trek er ook uit om me te helpen mijn eigen verwachtingen te overtreffen. Dankzij mijn team, mijn coproducenten, mijn ingenieurs, mijn label, was ik in staat om te maken waarvan ik hoop dat het mijn meest succesvolle album tot nu toe zal zijn. "

 

 

 

Gerelateerd...

Lees ook...

­