vrijdag, 18 december 2020 10:12

LeAnn Rimes wint de Masked Singer Amerika

Het seizoen 4 van de Masked Singer in Amerika kwam woensdag ten einde en de felbegeerde Golden Mask-trofee werd uitgereikt aan The Sun oftewel de Zon. Na een dynamisch seizoen van krachtige optredens ontmaskerde The Sun zich en ontmaskerde ze zichzelf als niemand minder dan de gevierde zangeres LeAnn Rimes.

Rimes bracht het celebrity-panel herhaaldelijk tot tranen met een grote verscheidenheid aan nummers uit verschillende genres die een perfecte showcase waren van haar vocale talenten. 

"Er werd zoveel nagedacht over het kostuum en de liedkeuzes, het was veel werk", vertelt Rimes. "Ik had echt een heel specifiek verhaal dat ik wilde vertellen en The Sun was als deze zeer visuele weergave van alles wat ik nu in de wereld breng met mijn eigen muziek."

Voor Rimes was het een constante uitdaging om grenzen te verleggen en verwachtingen te ondermijnen.

"Het was absoluut zwaar, en als zangeres is zingen natuurlijk mijn focus. Het kan me niet schelen hoe ik eruit zie, het kan me niet schelen welke beweging ik doe, ik moet goed klinken,"  "Dus het was een uitdaging om met zoveel gewicht op mijn lichaam te werken bij het zingen van deze, echt krachtige liedjes."

Tijdens haar tijd in de show bleek dat slechts twee mensen, waaronder haar man, Eddie Cibrian, wisten dat ze erbij betrokken was.

LeAnn Rimes - Masked Singer

 

 

 

 

 

Gerelateerd...

Lees ook...

­