woensdag, 04 augustus 2021 10:28

Lauren Alaina maakt tracklist bekent nieuw album Sitting Pretty On Top Of The World

Lauren Alaina maakte op haar socials de tracklist voor haar nieuwe album, Sitting Pretty On Top Of The World, evenals de releasedatum bekend. De collectie bevat 15 nummers en wordt op 3 september uitgebracht. Ze bracht ook een van de nieuwe nummers uit en haar favoriete nummer dat ze ooit heeft geschreven, 'It Was Me'.

 

Sitting Pretty On Top Of The World

Sitting Pretty on Top of the World is vanaf vandaag beschikbaar voor pre-order bij alle digitale retailers of door HIER te klikken. Degenen die het album pre-orderen, krijgen meteen een download van het eerste nummer van het album, "It Was Me". Het nummer is nu beschikbaar op alle DSP's en kan HIER digitaal worden gedownload.

Naast de bekroonde songwriters Liz Rose, Lori McKenna, Hillary Lindsey, Emily Weisband, David Garcia en Ben Johnson, schreef Alaina 14 van de 15 nummers op Sitting Pretty On Top of the World, waaronder haar "Getting Over Him ” met Jon Pardi, die momenteel de hitlijsten beklimt.

Alaina beschrijft hoe persoonlijk dit album is en zegt: "Het gaat over een dromer die een presteerder wordt. Het wordt gebroken en uiteindelijk genezen. Het is allemaal van mij. De eerste hoofdstukken. Het nieuwe begin. Hoop voor de toekomst en totale waardering voor het verleden. De weg minder gereisd nemen en uiteindelijk mooi op de top van de wereld zitten. ”

Naast de 12 gloednieuwe nummers op Sitting Pretty on Top of the World, nam Alaina ook de twee duetten op die ze opnam voor haar Getting Over Him EP: "What Do You Think Of?" met internationale popsensatie Lukas Graham en “Getting Over Him” met Jon Pardi. Daarnaast reikte de uit Georgia afkomstige ook haar vriendin/mentor Trisha Yearwood uit om het onlangs door goud gecertificeerde "Getting Good" van haar Getting Good EP te remixen om als duet op dit nieuwe album op te nemen.

Sitting Pretty On Top Of The World Track List:

 1. It Was Me
 2. If The World Was A Small Town
 3. Getting Good (Duet with Trisha Yearwood)
 4. Same Story, Different Saturday Night
 5. On Top Of The World
 6. Run
 7. I’m Not Sad Anymore
 8. What Do You Think Of? (With Lukas Graham)
 9. Getting Over Him (With Jon Pardi)
 10. Good Ole Boy
 11. When The Party’s Over
 12. You Ain’t A Cowboy
 13. Goodbye Street
 14. Written In The Bar
 15. Change My Mind

In ander Lauren Alaina nieuws zal de inwoner van Georgia de hoofdrol spelen in een komende aflevering van de serie Secret Celebrity Renovation. Ze zal in september deelnemen aan de I Love My Country Tour van Florida Georgia Line en zal de hoofdrol spelen in een Hallmark Channel-film "Roadhouse Romance" die op 11 september in première gaat. Op 2 november wordt haar boek, Getting Good At Being You, uitgebracht. Overal waar boeken worden verkocht, is het boek in voorverkoop verkrijgbaar.

 

­