dinsdag, 15 februari 2022 14:34

Lauren Alaina is het nieuwste lid van de Grand Ole Opry

Lauren Alaina is officieel ingewijd en verwelkomd als het nieuwste lid van de Grand Ole Opry.

Dit gebeurde door haar vriendin en mentor Trisha Yearwood. De Opry was het eerste grote podium dat Lauren Alaina speelde, slechts een week nadat ze tweede werd in seizoen 10 van American Idol, waarmee ze haar Opry-debuut maakte op 10 juni 2011. Sindsdien is ze meer dan 50 keer in de Opry verschenen.

"Veel mensen houden van je", zei Trisha Yearwood voordat ze een speciale video introduceerde van een andere van Alaina's muzikale helden, Dolly Parton, die haar verwelkomde in de Opry-familie. "Jij en ik hebben veel gemeen", zei Dolly Parton via video. "We zijn allebei jong begonnen, we houden van countrymuziek en we houden van de Grand Ole Opry en ik zou een miljoen dollar geven als ik erbij kon zijn met Trisha en Garth en iedereen die van je houdt om je in de Grand Ole Opry te laten opnemen. Ik wil je gewoon het beste wensen in je hele carrière."

Yearwood vervolgde: “Wat mij is opgevallen in de paar jaar dat ik je ken, is hoe oprecht je bent. Ik denk dat countrymuziek in goede handen is. Jij bent precies het soort artiest waar de Opry van houdt, wil en zoekt. Meestal zeggen ze wanneer iemand wordt ingewijd: 'het is namens alle leden van de Grand Ole Opry', en dat ga ik zeggen, maar ik wil ook zeggen dat iedereen van de huisband, tot de bemanning, tot wie de auto's parkeer, iedereen zegt vanavond dat je het verdient en het wordt tijd. Dus namens mezelf, alle leden van de Opry, de bemanning en iedereen die verbonden is met de Opry, bent u nu officieel lid van de Grand Ole Opry, Miss Lauren Alaina.”

 

 

 

 

Een betraande en emotionele Alaina stond in de kring en zei: "Al sinds ik een klein meisje was, droomde ik van dit moment. Mijn beide ouders hebben me opgevoed met waardering voor countrymuziek en alles wat het is, en alle mensen die me zijn voorgegaan. Ik wil alleen maar zeggen dat ik beloof dat ik er alles aan zal doen om countrymuziek te vertegenwoordigen. Ik beloof deze familie goed te vertegenwoordigen. Ik voel me hier als familie zolang ik me kan herinneren. Iedereen bij de Opry heeft me altijd het gevoel gegeven dat ik familie ben, dus om eindelijk officieel te zijn, is de grootste droom die ooit is uitgekomen. De meeste kleine meisjes droomden van hun bruiloft; Ik heb hiervan gedroomd. God zegene jullie en God zegene countrymuziek.”

Yearwood verraste Alaina voor hun uitvoering van Yearwood's klassieker "Walkaway Joe" en introduceerde haar man, Garth Brooks, op het podium om gitaar voor hen te spelen.

"We zijn allemaal verheugd om een ​​artiest van het kaliber van Lauren en een persoonlijkheid waar we allemaal van houden aan de rangen van Opry toe te voegen", zegt Dan Rogers, uitvoerend producent van Opry. "Iedereen in het publiek of vanavond zou kunnen zien dat het de komende decennia een geweldig huwelijk gaat worden."

Bekijk hieronder de uitzending.

 

Lauren Alaina nieuwste lid van de Grand Ole Opry

 

Gerelateerd...

Lees ook...

­