woensdag, 04 januari 2023 13:56

Lainey Wilson reageert nadat een video van haar optreden viraal gaat

Het is een fantastisch jaar geweest voor Lainey Wilson. De new countryzangeres bracht een gloednieuw album Bell Bottom Country uit, won twee CMA's voor Best New Artist en Female Vocalist of the Year en bracht haar talenten naar het kleine scherm met een rol in Yellowstone, de meest bekeken show op tv. Maar ze krijgt de laatste tijd speciale aandacht, en dat is niet voor een van die prestaties.

Een TikTok gebruiker deelde een video van Lainey Wilson die op het podium optrad in een wijd uitlopende broek met dierenprint die perfect paste om haar rondingen te accentueren. De video is bijna 7 miljoen keer bekeken en heeft duizenden reacties gekregen. De trend begon in de richting van positiviteit van het lichaam, waarbij andere gebruikers hun figuren lieten zien met bijschriften als: "Heeft Lainey Wilson echt mijn grootste onzekerheid veranderd in mijn grootste flex?"

 

  

Lainey stak de spot met zichzelf in een video over de trend. Ze zei: "Ik kan niet eens op TikTok scrollen op mijn 'for you' pagina zonder mijn dikke kont overal op te zien. Er staat #trend! Wat de mensen ook plaatsen! Maar ik laat het gewoon Jullie allemaal weten, ga eens luisteren naar mijn plaat, Bell Bottom Country. Ik ben hoe dan ook blij dat je me hebt gevonden. Hoe je me ook hebt gevonden, ik ben blij dat je hier bent! 

Fans konden zichzelf niet beheersen en overspoelden haar met opmerkingen als: "?????? Ik werd verliefd op je vanwege je stem, maar ik bedoel, de ? wordt zeer gewaardeerd ?," "Lol ja, dat ding is THANGIN' lol! En je hebt een mooie stem!," en "Oh mijn god, koningin, je bent hottt!!! ?Let them talk!"

 

  

De 'Heart Like a Truck' zangeres deelde zelfs een foto van zichzelf, gefotoshopt in een kiepwagen en op een commercieel rijbewijs.

We zijn dol op Lainey Wilson en kunnen niet wachten om te zien wat 2023 brengt voor deze vrolijke superster.

 

Lees het interview wat we hadden met Lainey Wilson HIER

 

Lainey Wilson interview

 

 

Gerelateerd...

Lees ook...

­