dinsdag, 13 juli 2021 10:06

Lady A annuleert show vanwege gezondheid Charles Kelley

Lady A werd gedwongen hun geplande optreden op Lakefront Music Fest in Minnesota op zaterdagavond te annuleren nadat bandlid Charles Kelley in het ziekenhuis was opgenomen vanwege blindedarmontsteking. Hij deelde op zondag 11 juli een gezondheidsupdate met de fans. De muzikant plaatste een selfie vanuit het ziekenhuis, schijnbaar schouderophalend naar de camera en schrijvend dat hij "zo baalt" dat hij niet in staat was om Lady A's eerste show in meer dan een jaar te kunnen spelen.

"Hallo jongens - hier in het ziekenhuis zitten balen dat we onze eerste show in Minnesota hebben gemist, om nog maar te zwijgen over 16 maanden - dat is een understatement", vertelde Kelley aan zijn fans. "Maar de oude appendix had andere plannen. Ik wist niet eens wat een appendix was tot vrijdag toen hij me naar de eerste hulp stuurde. Ik hou van jullie en kom snel genoeg terug."

 

 

Lady A was gepland om samen met Styx en Cheap Trick het festival te headlinen, en Fox 9 meldt dat Jake Owen en Noah Guthrie zaterdagavond werd gevraagd hun sets uit te breiden in afwezigheid van het trio.

Bandleden Hillary Scott en Dave Haywood deelden zaterdag aanvankelijk het nieuws over de annulering op Twitter en schreven: "Na zo lang wachten is er niet veel dat ons van onze fans kan weerhouden." "Helaas heeft Charles blindedarmontsteking, dus het spijt ons te moeten zeggen dat we vanavond niet bij je zullen zijn in Minnesota en Lakefront Music Fest," vervolgden ze, eraan toevoegend dat Kelley "in goede handen was en we blijven bidden voor zijn herstel." "Zodra zijn dokters hem hebben goedgekeurd, gaan we weer op pad om jullie allemaal te zien", luidde het bericht. "We waarderen je begrip."

 

Lady A - What A Song Can Do Tour

Lady A is gepland om weer op pad te gaan tijdens de What A Song Can Do Tour van de groep, die op 29 juli begint. Voorafgaand aan de run staat het countrytrio momenteel gepland om twee shows te spelen in Billy Bob's Texas op 16 en 17 juli. .

"Deze tour gaat er echt om onze fans te laten weten hoeveel ze voor ons betekenen en wat muziek het afgelopen jaar voor ons allemaal heeft gedaan ... wat de essentie is van de tournaam. We zijn begonnen met het schrijven van een nummer genaamd 'What A Song Can Do' en het werd een liefdesbrief aan onze fans", deelde Kelley eerder in een verklaring. "We gaan deze momenten op het podium meer opsnuiven dan ooit tevoren."

 

Gerelateerd...

Lees ook...

­