woensdag, 09 juni 2021 15:11

Kylie Morgan dropt debuut EP "Love, Kylie" op vrijdag 11 juni

Kylie Morgan van EMI Records uit Nashville zal op vrijdag (11 juni) haar debuut-EP Love, Kylie uitbrengen – pre-order het nieuwe album HIER.

Kylie schreef mee aan alle zes de nummers op haar nieuwe EP en onthult een transparantie en kwetsbaarheid die luisteraars dwingt om de lagen van haar verhaal af te pellen.

 

Kylie Morgan EP, Love, Kylie

“Mijn gloednieuwe en allereerste EP, Love, Kylie, is zo belangrijk voor mij. Ik wilde de emoties onder woorden kunnen brengen die je niet weet uit te leggen. Elk nummer is van mij voor jou", zegt Kylie.

Geproduceerd door Shane McAnally en Ben Johnson, beschrijft Kylie haar reis door relaties, het leven als artiest en levenservaringen.

Toen het tijd was om de EP een naam te geven, greep Kylie terug naar haar eerdere publicaties voor inspiratie. Ze noemde de EP Love, Kylie, en zo eindigde ze elke pitch-e-mail. Ze merkte dat mensen zich door het aftekenen voelden alsof ze vrienden waren, en dat is hoe ze hoopt dat ze zich voelen als ze naar de EP luisteren. "Het is een behoorlijk kwetsbare staat", zei ze over het uitbrengen van haar eerste verzameling liedjes. "Ik realiseerde me dat elk nummer dat ik heb geschreven over mij ging, over mijn familie, over een vriend of over iemand die ik ken. Ik wilde dat de hele EP als een samenhangend verhaal zou aanvoelen en dat elk nummer als een hoofdstuk zou aanvoelen."

Kylie, een levendige, kastanjebruine spitfire met een krachtige stem, een scherpe songwritingpen en een scherp gevoel voor haar kunstenaarschap, bracht een paar weken geleden haar nieuwe nummer "I Only Date Cowboys" uit. Het vurige nieuwe nummer is vintage Kylie en geeft de luisteraars een kijkje in haar persoonlijkheid. Bovendien bracht Kylie haar officiële videoclip uit voor het hoofdnummer op de EP, "Shoulda".

 

 

 

 

­