dinsdag, 27 april 2021 09:31

Kip Moore met eerste single van vijfde album

Kip Moore heeft de gloednieuwe single "Good Life" uitgebracht,, die je hier kunt beluisteren. Bij het betreden van de studio voor de eerste keer met de beroemde producer Jay Joyce (Eric Church, Miranda Lambert, Keith Urban), horen we Moore een tandje harder gaan in het 'windows-down', volume-up anthem. Mede geschreven door Moore met Dan Couch en Joyce, belichaamt "Good Life" een pittig zelfbewustzijn en een waardering voor het leven in het moment, met een door de ziel gedreven groove. De track is de eerste single van Moore's vijfde studioalbum en biedt een kijkje in een nieuw hoofdstuk van de veelgeprezen singer / songwriter.

"Ik ben al een tijdje niet zo enthousiast over nieuwe muziek", vertelde Moore. "Ik probeer mezelf altijd uit alle comfortzones te duwen waar ik me tijdens het vorige project in heb gevestigd, en ik denk dat het werken met Jay me daar zeker bij heeft geholpen. Ik schreef dit nummer en nog veel meer tijdens het surfen de afgelopen winter en ik kan niet wachten tot de fans horen wat er gaat komen. "

Hij voegt eraan toe: "De manier waarop‘ Good Life ’tot stand kwam, was dat ik eigenlijk op mijn achterdek in Maui zat. Ik was net klaar met surfen en ik had net een van mijn liedjes op de radio gehoord, en ik had mijn gitaar in mijn hand en een soort ochtendritueel met koffie en ik schrijf een beetje. En ik begon net te denken aan de gekke eb en vloed van de reis naar waar ik ben gekomen en het leven te leiden volgens mijn eigen voorwaarden. Soms ben ik daarvoor veroordeeld, maar omdat ik het op mijn manier deed, voel ik me zo gezegend, omdat ik echt de vreugde in mijn leven vind en ik geniet van elke seconde. "

Kip Moore's nieuwe single 'Good Life' volgt zijn succesvolle vierde studioalbum, WILD WORLD op . Met zijn meest recente Top 15-single" She’s Mine ". "Wanneer geprogrammeerde beats en door pop beïnvloede country het geluid van het moment is, voelen Moore's hartige countryrocknummers met zijn grommende stem gespierd, nostalgisch en eerlijk aan", volgens de Associated Press.

Bekend als 'een van de meer bedachtzame artiesten van het ountr genre' (Billboard) heeft Moore de wereld rondgereisd en is hij geprezen en heeft een grote fanbase als een all-in artiest in elke setting, waarbij hij consequent internationale headliner-shows uitverkoopt met veel volgers in de VS en het VK Europa, Australië en Canada. Geprezen door Noisey als "een compromisloze, genre-tartende artiest die op alle cilinders schiet" Moore heeft zijn eigen weg gebaand, met "een beetje meer Southern rock dan traditioneele country... om een ​​Kip Moore-fan te zijn werd plotseling een teken dat je een bepaalde verfijning in je countrymuzieksmaak hebt”(Chicago Tribune). De genomineerde voor de CMA "International Artist Achievement Award" kwam voor het eerst in de mainstream met de dubbele PLATINUM "Somethin '' Bout a Truck" in 2012, gevolgd door nog drie best verkopende No. 1 hits ("Hey Pretty Girl", "Beer Money ”en“ More Girls Like You ”), een trio van ambitieuze, kritisch geprezen albums en twee gruizige EP's die Moore op meerdere“ Best Of ”lijsten plaatsten. 

Kip Moore - Good Life

 

Gerelateerd...

Lees ook...

­