donderdag, 09 april 2020 08:12

Kip Moore live met 'Wild World' in zijn 'In the Wild Sessions'

Kip Moore met 'In the Wild Sessions'

Kip Moore heeft een akoestische videoserie gelanceerd, genaamd 'In the Wild Sessions' de sessions geven een nieuw perspectief op de nummers van zijn aankomende album Wild World door middel van akoestische buitenoptredens geregisseerd door PJ Brown een oude vriend van Kip.

Het eerste deel van de serie is een versie van het titelnummer van het album dat Kip filmde in de Mojave-woestijn in Zuid-Californië. Tegen een adembenemende rotsachtige achtergrond krijgt zijn optreden een boost van gastvocaliste India Carney en gitarist Melissa Dougherty.

"De‘ In the Wild Sessions ’zijn begonnen als een manier om het verhaal van deze nummers op een soort kale manier te vertellen, 'legt de zanger uit. “Ik ben dol op reizen en daarom hebben PJ en ik een plek in de woestijn in Californië gescout en een aantal onafhankelijke artiesten uitgekozen om de sessies mee te doen, als een manier om hun geweldige talenten te benadrukken.

Tijdens de uitschakeling van het coronavirus moest Kip creatief worden. In recentere afleveringen heeft hij zijn 'In the Wild Sessions' solo gefilmd in zijn rotsklimfaciliteit in Kentucky.

"Het landschap hier in Red River Gorge is ook een van mijn favoriete plekken en daarom kijk ik ernaar uit om ook dit deel van de wereld te delen in een aantal van de komende video's", voegt de zanger eraan toe.

Wild World komt uit op 29 mei.

Wild World

 

 

 

­