vrijdag, 27 maart 2020 15:07

Kip Moore kondigt 4e album aan "Wild World"

Kip Moore met nieuw album

Kip Moore zal op 29 mei zijn vierde album Wild World uitbrengen.

Het album bevat 13 tracks waarvan Kip er aan 12  heeft geschreven, waaronder 'She’s Mine' die momenteel na 28 weken op nummer 36 staat in de Billboard Country Airplay lijst.



Daarnaast produceerde Kip het album samen met David Garcia, Luke Dick en Blair Daly.

“I know it’s an unsettling time for a lot of people right now, and so my hope is that this music can bring even just one person some peace,” aldus Kip. “I try to make music that reaches people in a pure sense something that’s light and easy to carry with you, but 1,000 pounds of weight at the same time, and I think Wild World is just a depiction of what I see. Life is one crazy, wild ride. But it can be so simple if we look for the right things, and I think that is more important than ever right now.”

Het komende project van Kip volgt zijn EP Room to Spare: The Acoustic Sessions uit 2018 en zijn salbum Slowheart uit 2017 met de hits 'More Girls Like You' en 'Last Shot'.

Wild World Track List en Songwriters

1. “Janie Blu” (Dan Couch, Kip Moore)
2. “Southpaw” (Westin Davis, Kip Moore)
3. “Fire And Flame” (Cary Barlowe, Brett James, Kip Moore, Will Weatherly)
4. “Wild World” (Josh Miller, Kip Moore)
5. “Red White Blue Jean American Dream” (Jimi Bell, Barton Davies, Luke Dick, Philip Lammonds)
6. “She’s Mine” (Dan Couch, Kip Moore, Scott Stepakoff)
7. “Hey Old Lover” (Dan Couch, Kip Moore)
8. “Grow On You” (Blair Daly, Westin Davis, Kip Moore)
9. “More Than Enough” (David Garcia, Josh Miller, Kip Moore)
10. “Sweet Virginia” (Kip Moore, Manny Medina, Erich Wigdahl)
11. “South” (Adam Browder, Dan Couch, Manny Medina, Kip Moore, Dave Nassie, Erich Wigdahl)
12. “Crazy For You Tonight” (Blair Daly, Westin Davis, Kip Moore)
13. “Payin’ Hard” (Blair Daly, Westin Davis, Kip Moore)


Eerder deze week dropte hij de single Wild World