vrijdag, 20 oktober 2023 17:35

Kimmy June verovert Duitse harten tijdens Blind Auditions The Voice Of Germany!

Kimmy June verovert Duitse harten tijdens Blind Auditions The Voice Of Germany! Kimmy June; foto ProSieben/SAT.1/André Kowalski

Wij van newcountry.nl zijn al langer fan van Kimmy June. Zo promootten we in november 2021 al haar uitstekende single ‘Homeward Bound’ en in augustus 2023 schreef ik ook een recensie van haar optreden bij de Texas Bar & Grill Terheijden, waar Kimmy haar nieuwste single ‘Jealous’ voor de eerste keer live speelde. Voor en na haar optreden in Terheijden sprak ik haar kort even en toen vertelde Kimmy mij dat er binnenkort heel groot nieuws zat aan te komen, maar dat ze er toen nog niets over mocht zeggen.

Dat kan nu eindelijk wel, want gisteren (19 oktober 2023) werd duidelijk wat het grote nieuws is: Kimmy June neemt deel aan The Voice Of Germany! En dat deed ze met verve: gisteren (19 oktober 2023) was op de Duitse zender ProSieben/SAT.1 te zien hoe de 29-jarige Waalwijkse zangeres deelnam aan de Blind Auditions van dit populaire programma. Met een fantastische versie van Dolly Parton’s ‘Jolene’ veroverde ze niet alleen de harten van het Duitse publiek, maar ook van alle vier de juryleden, want alle vier draaiden ze hun stoel om! Kimmy koos ervoor om toe te treden tot het team van Ronan Keating. Hoe het avontuur van Kimmy June in The Voice of Germany verder zal verlopen is op dit moment nog niet bekend, maar de eerste horde in de zegetocht van Kimmy June bij onze Oosterburen is bij deze al genomen. Wij houden u op de hoogte van de verdere avonturen van Kimmy June in Duitsland! Wij duimen voor je, Kimmy!

Hierbij het filmpje van Kimmy’s Blind Audition dat op YouTube terug te vinden is:

 

Kimmy June - Jolene | The Voice 2023 (Germany)

 

 

Gerelateerd...

Lees ook...

­