maandag, 15 juni 2020 07:27

Kid Rock zijn bar/ restaurant in Nashville krijgt waarschuwing

Bar-restaurant van Kid Rock krijgt waarschuwing

De bar - restaurant van Kid Rock in het centrum van Nashville kregen op zaterdag (13 juni) een citaat van de Metro Public Health Department wegens het niet naleven van coronavirusgerelateerde volksgezondheidsvoorschriften.

Een foto die in het weekend op sociale media circuleerde van de bar op  Lower Broadway vol met ontmaskerde eigenaren veroorzaakte bezorgdheid en op vrijdagavond (12 juni) werd er een klacht ingediend tegen het etablissement, dit resulterend in een bezoek van MPHD-directeur Dr. Michael Caldwell. Volgens functionarissen bracht Caldwell het citaat uit omdat de locatie naar verluidt klanten bedient die aan de bar zaten en niet volgens de juiste richtlijnen voor sociale afstand.

Nashville heeft specifieke verordeningen die de locaties voor livemuziek vereisen om de capaciteit van de menigte te beheersen en de regels voor sociale afstand te handhaven; bovendien moeten bedrijven bewegwijzering plaatsen die klanten instrueert om maskers of gezichtsbehandelingen te dragen, en werknemers moeten maskers of gezichtsbehandelingen dragen op het werk om de verspreiding van COVID-19 te verminderen. Volgens de lokale nieuwsuitzendingen kregen 13 andere Nashville-bedrijven ook een boete omdat ze niet voldeden aan de gezondheidsvoorschriften.

Rock's bar hangt aan de haak voor een boete van een nog niet bepaald bedrag. De zanger zelf heeft hierover nog geen openbare opmerkingen gemaakt; in mei plaatste de muzikant echter een foto van zichzelf op sociale media met een stoffen masker op, en moedigde hij de fans aan om "thuis te blijven. Blijf veilig. En als je uit moet gaan, draag dan een masker."

 

 

­