woensdag, 28 juli 2021 14:24

Kevin Costner kondigt tour aan ter ondersteuning van 'Yellowstone' geïnspireerd album

Kevin Costner is niet alleen acteur maar ook muzikant. De 66-jarige heeft zojuist een reeks tourdata aangekondigd ter ondersteuning van het album Tales From Yellowstone van zijn band, Modern West, dat geïnspireerd was op zijn populaire tv-show Yellowstone.

"Groot nieuws... we gaan op pad!" deelde Costner op sociale media. "De band en ik zijn zo opgewonden om het #TalesFromYellowstone-album live te spelen." Tales From Yellowstone werd uitgebracht in juni 2020 en is geïnspireerd door de populaire Paramount-show, met name het personage van Costner, John Dutton. "Dit project was echt speciaal voor mij en de band, een kans om in de geest te komen van John Dutton, mijn personage op @yellowstone, en zijn emoties muzikaal te uiten", vertelde Costner onlangs aan fans. "We zijn ongelooflijk enthousiast over de kans om dit album live voor jullie te spelen."

 

 

 

Kevin Costner & Modern West beginnen hun tour op 24 augustus in Ardmore, Oklahoma en spelen in totaal negen shows voordat ze begin september eindigen. Ongeveer twee maanden later gaat Yellowstone's langverwachte seizoen 4 in november in première op Paramount.

 

Yellowstone

Het netwerk heeft onlangs een teaser uitgebracht voor het komende seizoen, die verder gaat nadat John Dutton van Costner werd neergeschoten en voor dood langs de kant van de weg werd achtergelaten. De acteur is te zien in de nieuwe beelden in de trailer, die John aan de kant van de weg laat zien terwijl Rip (Cole Hauser) arriveert in een vrachtwagen en hem tegen hem zegt: "John, ga nu niet dood bij mij! zo. Hoor je me?" Op het scherm verklaart de teaser: "Wraak zal het wachten waard zijn."

Samen met Costner, Hauser en andere fan-favoriete castleden, zullen verschillende nieuwe gezichten deelnemen aan de show voor seizoen 4, waaronder Kathryn Kelly, die is gecast als dierenarts-techneut die een relatie aangaat met een Dutton ranch-cowboy, Jacki Weaver, die zal Caroline Warner spelen, de CEO van Market Equities, het bedrijf dat probeert de greep van John Dutton op het areaal van zijn ranch te breken, Piper Perabo, die als een demonstrant uit Portland zal komen die tegen de door de staat gefinancierde politie is die de geïndustrialiseerde landbouw en de doden van dieren en Finn Little, die zal verschijnen als Carter, een jongeman die doet denken aan een jonge Rip. 

 

 

Lees ook...

­