dinsdag, 30 juni 2020 09:22

Kenny Chesney met 31ste #1 Single “Here and Now”

Kenny Chesney met 31ste #1 Single

Kenny Chesney zegt dat hij ‘Here and Now’ als het perfecte nummer beschouwde toen hij het opnam, en nu is het zijn 31e nummer 1 single. Het doordachte nummer stijgt naar het hoogtepunt van de Billboard Country Airplay-hitlijst van deze week in de 19e week.

Kenny scoorde zijn eerste nummer 1-hit in 1997 met "She’s Got It All" op wat toen BNA Records was en nu zou worden beschouwd als onderdeel van Sony Music Nashville. 'Here and Now' is zijn tweede hit in de hitparade van Warner Music Nashville, na 'Get Along' uit 2018, en in het algemeen is het zijn 53e top 10-hit.

“When we recorded ’Here and Now,’ it was this awesome rush that captured the peak moments, finding them in your day, creating them and not just waiting around for them to happen. It was the perfect song as we were all getting ready for another summer of shows. But now, in some ways, this song is even more in the moment because we all have to remember to find joy,” aldus Kenny.

"Here and Now" is geschreven door Craig Wiseman, David Lee Murphy en David Garcia en volgt de top 10-hit "Tip of My Tongue". Chesney was van plan om deze zomer door stadions te toeren om zijn album te ondersteunen, maar dat ging niet door vanwege COVID-19.

Desalniettemin kwam het album in mei binnen op nummer 1 in de Billboard 200 , zijn negende keer dat hij deze prestatie behaalde. Eerder deze maand kondigde Chesney opnieuw geplande stadiondata aan voor 2021, beginnend op 1 mei in Tampa, Florida.

 

 

­