vrijdag, 12 maart 2021 17:42

Kenny Chesney eindelijk met video voor 'Knowing You'

Kenny Chesney eindelijk met video voor 'Knowing You' Kenny Chesney; foto Allister Ann

Na drie teasers heeft Kenny Chesney dan eindelijk zijn nieuwe video uitgebracht.

Wanneer Chesney een liedje krijgt waarin hij gelooft, graaft hij erin en omarmt het op elk niveau; van de zang, de productie, het mixen tot hoe het wordt vrijgegeven aan de wereld. Voor 'Knowing You', een nummer waarvan hij wist dat het verschillende dingen zou betekenen voor zoveel mensen, zou de uitdaging zijn om een ​​video te maken die de emoties belichaamt, maar ruimte laat om te resoneren in het leven van de kijkers .

"Een van de dingen aan deze video die ik geweldig vind, is de manier waarop je de instellingen kunt voelen", legt Chesney uit. 'En elke locatie of dat nu in Amerika of op de Maagdeneilanden is, het is gekozen omdat het voelt hoe deze emoties echt aanvoelen. Zoals ik de laatste tijd keer op keer heb gezegd, het is om een ​​aantal redenen dat mensen in je leven komen en daarna weer weg zijn. Maar behalve dat je ze mist, heb je de kans om te erkennen wat ze in je leven hebben gebracht en dankbaar te zijn. "

Toen hij Chesney weer zag werken met de bekroonde regisseur Shaun Silva, is "Knowing You" een uitgebreide clip. De kracht en intensiteit van de gevoelens wordt heroïsch gekaderd en gefilmd en wordt inderdaad door de beelden gevoeld. Met een laatste clip die zo filmisch van opzet was, waren de twee het erover eens: er was een filmtrailer voor nodig.

"Met alle visuele manieren waarop mensen informatie krijgen", zegt de achtvoudig Entertainer of the Year, "voelde het alsof dit een leuke manier was om mensen een voorproefje te geven van wat komen gaat ... om ze dit alles te laten zien en voelen. nummer klopt, zodat ze dit nummer konden vertellen en deze video is iets meer. "

"Niet alles is bedoeld om lang mee te gaan ... daar denk je niet aan als het perfect is", zegt Chesney in de voice-over. "En als het voorbij is, is er een enorm gat, maar er zijn ook een paar vleugels." Die vleugels zijn de herinneringen, het gelach, de lessen en de manier waarop één persoon ons kan transformeren.

Met een uitzenddebuut gepland voor CMT en op ViacomCB platforms, evenals digitale premières op Chesneys YouTube- en Facebook-pagina's, zal 'Knowing You' ook worden getoond op het ViacomCBS-billboard in het hart van Times Square.

"Het is zo'n puur nummer", zegt Chesney. “Als je luistert, kun je de mensen van wie je houdt erin vinden. Ik wilde dat de video dat ook had. Het gaat niet om het bevriezen op een vissersboot, maar om deze pijn die je voelt - en ook om dankbaarheid te vinden voor het kennen van iemand die je leven heeft veranderd. Waar ze ook zijn, je weet dat ze hun beste leven leiden; ze stralen en doen hetzelfde voor iemand anders - en dat kan in dit leven zijn, of het volgende. "

Met 31 nummer 1's, de meeste in de huidige Billboard Country Airplay-hitlijstgeschiedenis, heeft Chesney geprobeerd uit te drukken hoe mensen hun leven, dromen en momenten claimen waarop ze zich het meest levend voelen. De derde single van zijn negende nummer 1-debuut op de Billboard 200-albumlijst van alle genres, Here And Now, "Knowing You" is een perfecte weerspiegeling van zijn muzikale wortels en de rijkdom van de mensen die zijn leven vullen.

Kenny Chesney - Knowing You

 

­