vrijdag, 09 december 2022 15:01

Kenny Chesney eert geliefde overleden hond Ruby.

Iedereen die de sociale media van Kenny Chesney de afgelopen dagen heeft gezien, weet van het overlijden van zijn geliefde hond, Ruby. Hij schreef dat de rood-witte mix 'haar leven leidde en nooit iets tegen iemand had. Ze had een oude, kalmerende ziel. Ze was eerlijk en authentiek, ze was een beschermer... Ruby hield van de zon en hoe die op haar gezicht voelde. Dat hadden zij en ik gemeen... Ik ga haar missen, vooral 's ochtends. Dat is wanneer zij en ik echt contact maakten. Dus tot ziens, Ruby. Je was een heel goede meid. We hielden van je en bedankt dat je ons hebt geleerd onvoorwaardelijk lief te hebben. Je was een hemel van een hond.”

De songwriter uit East Tennessee sloot de post af met een tekst van de No Shoes Nation-favoriet "Da Ruba Girl", die regelmatig werd uitgezonden op Chesney's SiriusXM-station, No Shoes Radio. Na jaren van verzoeken om het nummer beschikbaar te maken, heeft de man die zowel bekend staat om zijn introspectieve liedjes over de eilanden en het leven aan de kusten als zijn indrukwekkende stadionshows, besloten om Ruby te eren – en een van de grootste pitbull-reddingsdiensten van het land te helpen. schuilplaatsen - door het lied beschikbaar te maken in haar geheugen.

 

Kenny Chesney - Da Ruba Girl

 

"Niemand had een groter, brutaler hart dan Da Ruba Girl, wiens naam Ruby was", legt Chesney uit. “Ze was een redding die mijn vriendin Mary in ons leven bracht, en ze was de meest liefdevolle, zachtaardige ziel. Daarom inspireerde ze het lied, en echt hoe ze ons betere manieren liet zien om mens te zijn. Haar verliezen heeft een gat achtergelaten waar geen woorden voor zijn...

“En terwijl ze een redding was, redde ze echt elke persoon die met haar in contact kwam. Om haar leven te eren, wilde ik die liefde en haar vermogen om mensen te redden voortzetten. Ik wilde iets doen dat belichaamde wat ze was, en dat zou mensen ook helpen weten dat deze honden je kunnen redden. Het was dus alleen maar logisch - na al die jaren van mensen vragen - om Ruby's nummer uit te brengen en 'Da Ruba Girl' het te laten betalen door de ongelooflijke mensen van Stray Rescue of St. Louis te helpen, die niet alleen nauw met ons samenwerkten na de orkanen op de Maagdeneilanden, maar die ook blijven helpen bij het vinden van huizen voor grote honden, oude honden en vooral pits, waarvoor ze een van de grootste asielen zijn.

Vanaf vandaag, 9 december, is "Da Ruba Girl" te koop via iTunes en op alle streamingplatforms. Alle opbrengsten van het nummer worden gedoneerd aan Stray Rescue of St. Louis. Extra donaties kunnen worden gedaan via hun website: www.strayrescue.org. Noteer zeker het geschenk "Ter ere van Da Ruba Girl" - en help de feestdagen van andere verlaten dieren op te fleuren terwijl ze wachten op hun forever home.

"Ze zeggen dat we ze redden, maar ik weet uit ervaring dat wij echt degenen zijn die worden gered", zegt Chesney. “En ik weet ook dat enkele van de grootste engelen op aarde de mensen zijn die in de opvangcentra werken en deze arme, verlaten, vaak mishandelde baby's genezen. Ruby was alles goed, en in haar herinnering is dit haar manier om door te gaan met het geven en brengen van liefde waar dat het meest nodig is.

­