vrijdag, 07 mei 2021 11:34

Kenny Chesney dropt album "Here And Now Deluxe"

Kenny Chesney dropt album "Here And Now Deluxe" Kenny Chesney; foto Allister Ann

Voor Kenny Chesney begint het allemaal met het nummer. Die toewijding aan muziek die het leven vastlegt, weerspiegelt de vreugde, de wow, het NU heeft zijn carrière gedreven en maakt van zijn muziek de soundtrack voor mensen die in de wereld leven. Net als iedereen in de afgelopen 14 maanden heeft de songwriter / superster uit East Tennessee zijn vrienden aangetrokken, de dingen die hem vreugde brengen opnieuw bezocht en muziek gemaakt die uit het hart komt.

"Het is grappig wat je leert als je gedwongen wordt te stoppen", verbaast de man (die door The Los Angeles Times genoemt wordt als "The People’s Superstar") zich over zijn creatieve uitbarsting. “Ik heb altijd van liedjes en songwriters gehouden, omdat ik met de meest creatieve mensen in de studio was. Maar het afgelopen jaar ben ik, hoe graag ik ook van muziek maken heb gehouden er altijd geweest, ik heb me gerealiseerd hoeveel ik echt leef en liedjes adem.

"Met‘ Knowing You ’dat zijn weg naar de hitlijsten vindt, en zoveel muziek op Here And Now die mensen nog steeds kunnen ontdekken," vervolgt hij, "was er al deze muziek die we hebben gemaakt. Ik besloot dat ik niet wilde wachten op het volgende album. Ik wilde dat deze vier nummers deel zouden uitmaken van wat Here And Now is, waardoor Here And Now Deluxe misschien een beetje een show maakt die we nooit hadden zien aankomen. "

Inderdaad, de vier nieuwe nummers voegen lagen toe aan Here And Now's kernvoorbeelden van het leven in het moment. Van dankbaarheid in het moment op "Wind On", mede geschreven door oude vriend David Lee Murphy, de wortels van onze jeugd en het verhogen van "Fields of Glory", tot de triomfantelijke erkenning van onschuld en liefde doordrenkt met de kracht van muziek in "My Anthem" en Chesney en Tom Douglas 'gebedsvolle contemplatie van kracht in "Streets". De achtvoudig Entertainer of the Year dook dieper in de menselijke geest, de speelse veerkracht en de aanhoudende passie die No Shoes kenmerkten Nation sinds het tevoorschijn kwam op parkeerterreinen van stadions in heel Amerika.

 

"De regels zijn herschreven en herschreven", zegt Chesney over het huidige creatieve landschap. "Hoe we muziek maken, muziek leveren, muziek consumeren, en ze zullen waarschijnlijk blijven veranderen. Daar zit een vrijheid in voor jongens zoals ik, die graag schrijven, geweldige liedjes horen, op zoek zijn naar meer waar er al zoveel is. Het idee om liedjes toe te voegen was een paar jaar geleden nog niet gehoord; nu is het ‘Wanneer wil je het uitbrengen?’

"Maar ondanks al die vrijheid verandert één ding niet: een geweldig lied is een geweldig lied, vrienden zijn iets dat je niet kunt kopen en we zijn allemaal verenigd als we meezingen. Dus in die geest kon ik niet wachten om deze nummers naar No Shoes Nation te krijgen. Tenslotte. Daar zijn ze."

Here And Now Deluxe is nu overal beschikbaar 

 

"De reactie op‘ Knowing You ’, vooral van de ACM Awards en de verhalen die ik hoor vanuit het hele land, vertelt me dat mensen naar binnen kijken, maar niet op een droevige manier," legt Chesney uit. "We zijn dankbaar voor die momenten, die mensen die ons meer maken, en ik denk dat dat ook is wat deze vier extra nummers bieden; waardering voor hoe rijk het leven is. Zelfs als het iets is dat we ons niet hadden kunnen voorstellen, is alles in deze nummers echt en waar. Dus, met die geest, Here And Now Deluxe. Het is zelfs meer, maar alles waar No Shoes Nation om draait. "

 

Kenny Chesney 4 nieuwe songs

 

 

 

 

­