dinsdag, 12 juli 2022 13:20

Kelsea Ballerini met video voor 'Heartfirst'en nieuw album onderweg

Kelsea Ballerini bracht haar hit 'Heartfirst' tot leven met een kleurrijke nieuwe muziekvideo.

Geregisseerd door Patrick Tracy en geschreven door de ACM en CMA Award-winnende zangeres zelf, past de muziekvideo perfect bij de songtekst, omdat het een superster laat zien die risico's neemt in het leven en de liefde.

De clip begint met Ballerini die over straat loopt en een knappe man tegen het lijf loopt. Nadat ze toevallig op het trottoir zijn aangereden, belandt Ballerini in een droomachtige wereld waar ze zichzelf in een achtbaan door de wolken ziet rijden, de dobbelstenen op liefde gooit en een ladder door de wolken naar de hemel beklimt.

De video werd uitgebracht op het moment dat het nummer doorbrak in de Top 30 op de countryradio.

 

Kelsea Ballerini - HEARTFIRST

 

Toen het in april op de countryradio werd uitgebracht, was "Heartfirst" het meest toegevoegde nummer met 80 stations in de eerste week die het nummer aan de rotatie toevoegden.

"Heartfirst" combineert new country uit de jaren 90 met een pop-country melodie, wat zorgt voor een radio-ready hit.

"Het draait allemaal om het volgen van je hart (en) vertrouwen op je gevoel," legde Ballerini uit. "Ik geloof echt dat er niets groots gebeurt in het leven, tenzij je het risico neemt en een sprong in het diepe neemt, en daar gaat dit hele nummer over."

Ballerini schreef "Heartfirst" samen met Karen Fairchild en Alysa Vanderheym.

"We hadden het allemaal gewoon over muziek waar we nu door geïnspireerd zijn, en we wilden iets vrolijks, warms en vrijs schrijven, en gewoon mensen zijn die ons gevoel volgen en leiden met ons hart, en dit is wat we kwamen met,” herinnert ze zich van de dag dat ze het lied schreven.

"Heartfirst" is de eerste single van Ballerini's nog aan te kondigen nieuwe album. De superster plaagde het project de afgelopen dagen op sociale media en beloofde dat het "klaar" is en dat aanvullende informatie "binnenkort" zal worden vrijgegeven.

 

@kelseaballerini Reply to @aaliyah_stoker12 ♬ original sound - Kelsea Ballerini

 

Wat betreft de sfeer van het album, zegt de inwoner van Oost-Tennessee dat het sterk wordt beïnvloed door country-vrouwen uit de jaren 90 en muziek uit de jaren 90 in het algemeen.

Het album zal minstens één speciale gast bevatten, volgens de recente Instagram-berichten van Ballerini. Op basis van een recente foto gedeeld door Ballerini, denken fans dat de country landgenoot Carly Pearce is. Ballerini moet de voorspellingen nog bevestigen of ontkennen.

Het aankomende album zal dienen als de opvolger van kelsea uit 2020, die hits produceerde zoals 'Half of My Hometown' met Kenny Chesney, 'Hole in the Bottle' en 'Homecoming Queen'.

Gerelateerd...

Lees ook...

­