donderdag, 03 september 2020 08:57

Kelsea Ballerini met ballerini als opvolger van kelsea

Het voelt alsof Kelsea Ballerini zojuist Kelsea heeft uitgebracht, en nu is ze al klaar om Ballerini uit te brengen?

Ze deelde het nieuwe nieuws woensdag (2 september) op Instagram. Hieronder wat ze schilderde van waar de muziek over gaat.

"De helft is aan jou gegeven. Het is de combinatie van letters waarvan je ouders denken dat ze beschrijven wie je zult worden. Het vertegenwoordigt het mysterie en het potentieel dat je bezit. De andere helft wordt overgeleverd. Het vertegenwoordigt generaties van een stamboom vol geschiedenis en drama en erfelijke redenen die hebben bijgedragen aan wie je bent. De twee helften vormen samen je biologische naam. Je kunt het veranderen, maar dat zal ik nooit doen ”, zegt Ballerini over Ballerini.

'Voor mij is Kelsea glitter. Ze is brutaal, bruisend, haar dromen zijn grenzeloos. Ze is wie ik wil zijn.

'De Ballerini? Ze is emotioneel, kwetsbaar, zacht. Ze observeert haar omgeving en kiest haar woorden zorgvuldig. Ze is wie ik ben.

“Dezelfde liedjes, vanuit hetzelfde hart, maar op een andere manier verteld. Introductie van ballerini: de andere kant van hetzelfde verhaal. "

 

View this post on Instagram

ballerini 9.11.20 // club out now ?

A post shared by Kelsea Ballerini (@kelseaballerini) on

Ballerini

Het album zal aanstaande vrijdag (11 september) verschijnen. En in de tussentijd kunnen haar fans genieten van haar nieuwste video voor 'Hole in the Bottle'.

 

 

­