dinsdag, 01 september 2020 10:09

Kelsea Ballerini geeft visueel feest in "Hole In the Bottle"

Kelsea Ballerini en Hole In the Bottle

Kelsea Ballerini nodigt haar fans uit voor een visueel feest in haar nieuwe video voor "Hole In the Bottle".

De video op Instagram bevat een mix van ouderwetse zwart-witscènes en levendige dansen. Plus een reeks verleidelijke looks en zelfs een terugblik op Shania Twain's iconische ' Man (I Feel Like a Woman)”video.

De video is gechoreografeerd door Joy Spears en gefilmd door Hannah Lux Davis in Nashville. En bevat een processie van droomachtige fantasieën, elk verschillend van de andere. Kelsea begint in een oude stomme film, maar gaat dan moedig over in het technicolor-heden. Speels dansend met een paar vrienden en al die tijd in het oog springende outfits.

Op een gegeven moment wordt de hitmaker schilderend in haar ondergoed aangetroffen, dan schaakt zij met zichzelf, en gaat later over in de mannelijke look die Twain beroemd maakte in haar video-hoogtijdagen uit de jaren '90. Ambitieus qua inhoud en reikwijdte, het is ver verwijderd van Ballerini's eerste muziekvideo. Wijzend op een countryster die de term opnieuw wil definiëren en in de loop van de tijd blijft evolueren.

Met een luchtig thema en een uptempo beat is 'Hole In the Bottle' de derde single van haar album Kelsea, dat in maart is uitgebracht. De track volgt eerdere singles "The Other Girl" (met Halsey) en "Homecoming Queen?"

 

 

 

­