dinsdag, 30 augustus 2022 14:03

Kelsea Ballerini en Morgan Evans gaan scheiden

Kelsea Ballerini kondigt aan dat ze na bijna vijf jaar huwelijk de echtscheiding heeft aangevraagd van Morgan Evans.

De zangeres van "Heartfirst" wilde degene zijn die het nieuws zou delen, dus ging ze maandag (29 augustus) naar haar Instagram om haar mening te geven over de " moeilijke beslissing".

 

Kel Insta

 

“Vrienden, ik heb altijd mijn best gedaan om mijn leven op een echte en kwetsbare manier met jullie te delen, terwijl ik ook lagen van mijn persoonlijke leven bescherm terwijl ze zich ontvouwen. Dit is nu openbaar, dus ik wilde dat je rechtstreeks van mij zou horen dat ik ga scheiden”, schreef ze.

“Deze zeer moeilijke beslissing is het resultaat van een reis van liefde, groei en inspanning die uiteindelijk tot een einde is gekomen. Het is moeilijk om de woorden hier te vinden ... maar ik ben enorm dankbaar voor de jaren van huwelijk met Morgan en hoopvol voor de komende seizoenen."

 

Vooruit met hun drukke schema's, verzoekt Ballerini dat fans "zich bewust blijven van het feit dat ze allebei kwetsbaar zijn, actief genezen en ons zo goed mogelijk laten zien."

Evans volgde met zijn eigen verklaring: "Ik ben erg verdrietig om te bevestigen dat Kelsea en ik na bijna vijf jaar huwelijk uit elkaar gaan. Ik wou dat het anders was, maar helaas is dat niet zo.

Een bron vertelde People dat het stel al heel lang aan hun huwelijk heeft gewerkt.

"Hiervoor waren ze al een keer privé gescheiden en zijn ze al enkele jaren in therapie", vertelde een bron ook aan People. "Ze deden hun best, maar kwamen helaas tot de beslissing om formeel uit elkaar te gaan."

Kelsea Ballerini bereidt zich momenteel voor op haar nieuwe album, Subject to Change, dat op 23 september uitkomt.

 

Kelsea Ballerini - SUBJECT TO CHANGE (Album Available September 23)

 

 

Gerelateerd...

Lees ook...

­