dinsdag, 24 maart 2020 09:48

Keith Urban opnieuw met Mini-Concert

Keith Urban met nieuwe livestream

Keith Urban organiseerde maandagavond (23 maart) nog een geïmproviseerde livestream concert en vroeg zijn vrouw  Nicole Kidman om hem te helpen met de promotie.

Het echtpaar werkte vorige week (16 maart) samen in de studio om een mini-concert te geven toen muzikanten over de hele wereld hun fans begonnen te entertainen tijdens de isolementen vanwege het coronavirus met optredens thuis.

En het was een groot succes en heden veel plezier en ze wilde het nogmaals doen.

"Iedereen leek vorige week van het thuisoptreden te geneten, dus we zijn weer terug", zei de actrice op blote voeten in een videoboodschap die ze enkele minuten voordat het concert live ging op de Instagram Live-account van haar man plaatste. 'Nou, ik niet, ik ben maar een roadie, een fan, en een publiek ...'

Keith die in zijn thuisstudio naast zijn vrouw op een gitaar tokkelde, voegde eraan toe: 'Ik kan het niet zonder jou, schat!'

Nicole ronde snel af door te zeggen: 'Bedankt aan iedereen en veel plezier', maar bleef toen in de studio dansen en meezingen met de muziek van haar man.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#InstaBand

Een bericht gedeeld door Keith Urban (@keithurban) op

Het tweede Instagram Live-concert werd uitgezonden op het account van Urban, @KeithUrban Instagram, en hij begon de show van 30 minuten met de uitvoering op te dragen aan 'alle gezondheidswerkers' en 'de eerste hulpverleners daarbuiten'  : 'We gaan proberen om een beetje zonneschijn op jullie schermen te brengen, waar je ook bent ".

Trouw aan haar belofte overhandigde Nicole de gitaren van Keith net zoas een roadie terwijl hij nummers speelde zoals "Never Comin 'Down", "You Gonna Fly" en het nieuwe nummer "God Whispered Your Name" Keith speelde ook een eerbetoon aan  Kenny Rogers met The Gambler en zijn vrouw verzorgde de achtergrondzang.

 

 

­