Keith Urban met een Surprise Gig op Instagram met danseres Nicole Kidman

17 maart 2020

Keith Urban met Surprise Gig

Nadat Keith vanwege het coronavirus gedwongen was zijn optreden op de Houston Rodeo te annuleren, nam Keith Urban het heft in eigen handen.

Keith had een live streamd vanuit zijn magazijn en werd aangemoedigd door zijn vrouw Nicole Kidman, die ook een aantal ongelooflijke dansbewegingen door de hele set verzorgde.

'We komen eigenlijk live vanuit ons magazijn naar jullie toe. Hier slaan we al onze spullen op, 'zei Keith en voegde eraan toe:' We dachten we gaan dit opzetten, vooral omdat ik vanavond zou spelen. Ik dacht dat het toch leuk zou zijn om te spelen.

'Ook al kunnen we vanavond niet voor jullie staan, ik wil wat songs spelen en een beetje entertainment op jullie schermen brengen. Heel erg bedankt dat je hier bent binnengekomen en geniet van de avond. '

Gekscherend zij hij dat hij "beperkte mensen" in het magazijn had, en introduceerde Keith zijn publiek van één Nicole, voordat hij een handvol van zijn klassieke songs uitvoerde.

 

Reacties stroomden binnen van fans die niet alleen de songs geweldig vonden maar ook  dankbaar dat Keith en Nicole in een hectische week een beetje vreugde hadden gebracht.

 

Keith Urban `magazijn gig`

zaterdag, 02 mei 2020 staat Keith (als het door gaat) in de AFAS Live.

E5cecf529da8f09a63b96472a35c25c9 XL

 

 

 

­