donderdag, 17 september 2020 15:55

Keith Urban en Pink met ‘One Too Many’

Keith Urban en Pink zette het podium van de Academy of Country Music Awards 2020 in vuur en vlam, toen de twee woensdagnacht samen optraden.

Keith, 52, die ceremoniemeester was en de "Beautiful Trauma" zangeres, 41, bundelden hun krachten op een grote manier met hun vertoning van "One Too Many" die in première gingen tijdens de show.

Het virtuele optreden voor groene schermachtergronden werd geprezen door velen op sociale media die vonden dat het nummer perfect bij hun stemmen past.

 

 

"Geweldig nummer!! Die twee bij elkaar passen gewoon zo goed !! " tweette een fan.

Terwijl een ander het gevoel weergalmde, schreef: “Net zoals je kunt doen met een veelheid aan instrumenten Keith, bereik je onvergelijkbare magische harmonieën! Pink, ik ben al jaren een bewonderaar van jullie en jullie zijn gegroeid en muzikaal geëvolueerd door teksten te vullen met de waarheid van jullie ziel. "

Keith gebruikte zijn aantrekkingskracht als gastheer van dit jaar voor zijn debuut "One Too Many" dat zal verschijnen op zijn aankomende album "The Speed of Now, Part 1."

Pink

Ondertussen zette Pink haar aanwezigheid als popartiest met een country kant voort, aangezien ze eerder samenwerkte met Kenny Chesney met zijn song "Setting the World on Fire" uit 2016.  En Chris Stapleton ook samen met haar op "Love Me Anyway" op haar album uit 2019. "Hurts 2 B Human."

 

 Check hieronder de video van Keith Urban en Pink

 

 

Het nummer is afkomstig van Keith zijn nieuwe album Welcome to THE SPEED OF NOW Hier verkrijgbaar

 

­