Keith Urban en Nicole Kidman doneren 5 ton voor strijd tegen bosbranden Australië

06 januari 2020

 Keith Urban en  Nicole Kidman doneren bedrag voor Australië

 Keith Urban en  Nicole Kidman  zijn zonder twijfel trotse Australiërs. Ze hebben een huis in de zuidelijke hooglanden van New South Wales, waar ze vaak tijd doorbrengen.

Het is niet verwonderlijk dat de bosbranden die plaatsvinden in het thuisland van het paar diep in hun gedachten zitten. Op haar Instagram plaatste Nicole een bericht dat zij en Keith geld hebben gedoneerd om Australië te helpen, die met man en macht proberen de enorme bosbranden te blussen, ze heeft ook informatie gedeeld hoe anderen kunnen helpen.

Ze hebben een bedrag van 500.000 dollar gedoneerd.

"Our family’s support, thoughts, and prayers are with everyone affected by the fires all over Australia," she wrote. "We are donating $500,000 to the Rural Fire Services who are all doing and giving so much right now."

Het huis van Keith en Nicole is niet getroffen door de branden, maar haar vertegenwoordiger vertelde aan People dat het niet bepaald buiten de gevarenzone ligt. "Hun huis staat niet in brand," zei de vertegenwoordiger. "Het wordt bedreigd, dus ze houden het goed in de gaten."

Nicole is ook openhartig geweest over de branden in Australië buiten sociale media. Toen ze aan het Golden Globes-evenement bijwoonde, was Kidman zichtbaar overstuur op de rode loper.

Ze liet aan de verslaggevers weten "Het spijt me zo. Ik ben nu zo afgeleid met alles wat er in Australië gebeurt. " Een bron vertelde dat vlak voordat ze aankwam had ontdekt dat haar huis met Urban in gevaar is.

"Ze kwam er net achter en stapte uit het vliegtuig vlak voordat ze hierheen kwam," zei de bron. "Ze huilde toen ze binnenkwam."

 

 

 

­