Keith Urban brengt Superman tot leven

17 juli 2020

Keith Urban met video voor “Superman”

Keith Urban is ongetwijfeld een superster en in zijn nieuwste video herinnert hij zich wanneer hij zich ook een superheld voelde.

In de song 'Superman' vinden we Keith alleen en verlangend naar een oude liefde, terwijl de kleurrijke landschappen herinneringen tot leven brengen. "Ik vind het leuk als luisteraars hun eigen verhaal, hun eigen gezichten en hun eigen personages in het nummer kunnen stoppen, en dit is voor mij absoluut een van die nummers", zegt Keith, de in delen getekende video is met de hand is getekend als een geanimeerd film gemaakt door Andymation.

Het is de nieuwste release van zijn volgende album The Speed Of Now Part 1. Keith heeft ook de singles "We Were" en "God Whispered Your Name" uitgebracht evenals het digitale nummer "Polaroid". In aanloop naar het album dat 18 september dropt. Slechts twee dagen nadat hij de ACM Awards heeft gepresenteerd.

Keith zei: 'In oktober 2019 kwam deze albumtitel naar bij me binnen. Ik vond het leuk omdat ik het gevoel had dat het leven zo snel voorbij vloog. Maar muziek (voor mij) is altijd de plek geweest waar het vertraagt en niet eens bestaat. Ik had nooit gedacht dat deze albumtitel in 2020 een geheel nieuwe betekenis zou krijgen. ”

Keith schreef mee aan "Superman", samen met de co-producers Ben Berger, Ryan McMahon en Ryan Rabin (gezamenlijk bekend als Captain Cuts) en songwriter Craig Wiseman.

Hieronder Keith Urban met Superman

 

 

Gerelateerd...

Lees ook...

­