Kane Brown met “Worldwide Beautiful”

04 juni 2020

Kane Brown met nieuwe song

Tijdens de American Music Awards afgelopen herfst vertelde Kane Brown zijn fans op de de rode loper in een interview, dat hij erg enthousiast was over een nieuw nummer genaamd 'Worldwide Beautiful'. Het zou dan ook geen beter moment zijn om het uit te brengen dan nu.

“I’m releasing this song early that I’ve been holding onto for a year. I’m hoping it will bring us together during this time and proceeds are being funded to the Boys and Girls Club. I love you guys.”

Onder het motto 'één liefde, één God, één gezin' roept de song ons allemaal op om onze verschillen opzij te zetten en samen te komen, want uiteindelijk verschillen we niet zo veel van elkaar.

“You’re missing every color
If you’re only seeing black and white
Tell me how you’re gonna change your mind
If your heart’s unmovable
We ain’t that different from each other
From one to another, I look around
And see worldwide beautiful”

In het licht van de recente moord op George Floyd en de protesten die daarop volgden, heeft de muziekindustrie specifiek van de gelegenheid gebruik gemaakt om de kwesties van raciaal onrecht aan te pakken die momenteel onze samenleving teisteren. Blackout Tuesday was een poging om de industrie te laten pauzeren en na te denken over de manieren waarop we vooruitgang kunnen boeken, en aangezien Kane een van de weinige zwarte artiesten is (hij is halfbloed) in new countrymuziek, is het belangrijk om zijn woorden over de kwestie te horen als we als industrie en fans samen willen komen om verandering teweeg te brengen.

Hieronder  de song Worldwide Beautiful

 

­