zondag, 23 februari 2020 18:16

Kane Brown met minidocumentaire 'Velocity' (bekijk!)

Kane Brown met 'Velocity' 

De minidocumentaire 'Velocity' van Amazon Music toont de opkomst van Kane Brown tot roem, van zijn vroege dagen met het plaatsen van clips op sociale media tot het uitverkopen van het STAPLES Center in Los Angeles.

In de exclusieve minidocumentaire van Velix Music, getiteld Velocity, zien we Kane Brown's snelle opkomst naar sterrendom, van zijn vroege dagen met het plaatsen van clips op sociale media tot zijn eerste headliner show in het STAPLES Center vorige maand, die overigens in slechts 90 minuten uitverkocht was en Brown tot één van de zeldzame country sterren is die op deze locatie hebben gespeeld.

Naast een interview met Kane heeft de minidocumentaire ook gesprekken met zijn manager Martha Earls; zijn vrouw, Katelyn; agent, Braeden Rountree; manager, Nikki Boon; tourmanager, Shawn Richardson; vriend, David Bliek; en zijn oude vriend en kapper, CT Kutz.

Tijdens Velocity reflecteert de groep op de momenten die hen vorige maand naar het STAPLES Center hebben geleid. Naast de minidocumentaire is een Amazon Original Live EP welke uiteraard alleen beschikbaar is op Amazon Music, met nummers uit de show.

Velocity is de vijfde mini-documentaire gemaakt door Amazon Music sinds afgelopen voorjaar. Bekijk hieronder de volledige minidocumentaire!

 

Woensdag 5 februari 2020 stond Kane Brown gewoon op de bühne van de Melkweg! Lees de recensie

C57630a04591174080c546154e25e7cf XL

­