zaterdag, 08 augustus 2020 11:44

Kane Brown en Nelly met "Cool Again"

Kane Brown en Nelly

Kane Brown en Nelly voegen een levendige draai toe aan een geremixte versie van Brown's nummer "Cool Again".

De new countryster en de rapper deelde eerder al een voorproefje van het nummer in een recente Instagram-video die werd gedeeld door Nelly.  De twee maken de belofte waar met een met neon gevulde muziekvideo die hen naar het zuiden brengt, naar een strand in Miami.

In de zomervriendelijke video is Kane op een eenmanseiland. Waarbij de camera hem aantreft aangespoeld in een gele binnenband met niets anders dan het geluid van de golven om hem gezelschap te houden. Hij ziet echter al snel een mysterieus pakket in het water drijven en gaat naar een verlaten hut aan de kust. Dit blijkt een retrokamer te zijn die is uitgedost met verbrande oranje en koele blauwe tinten, een ouderwetse boombox en een fles Smirnoff om de ervaring af te maken.

Kane omarmt de tropische vibes terwijl hij zingt langs het strand waar palmbomen in overvloed zijn. Zo ver dat hij zijn hart uitstort bij een aangespoelde zeester. Maar hij is niet lang in eenzaamheid, terwijl Nelly op een jetski vaart en zich bij zijn medewerker voegt op het witte zandstrand. De twee genieten duidelijk van elkaars gezelschap terwijl ze zingen.

Kane's originele versie van "Cool Again" werd in april uitgebracht en staat momenteel in de Top 15 van de Billboard Country Airplay-hitlijst.

Bekijk hieronder de video

 

 

­