zaterdag, 04 juli 2020 10:27

Kacey Musgraves en Ruston Kelly gaan scheiden

Kacey Musgraves en Ruston Kelly uit elkaar

Kacey Musgraves en Ruston Kelly hebben bekend gemaakt dat ze gaan scheiden. Het voormalige koppel trouwde in oktober 2017.

De verklaring luidt:

"Met een zwaar maar hoopvol hart wilden we onze eigen gedachten in de lucht brengen over wat er gebeurt. Dit soort aankondigingen wordt altijd met aandacht en speculatie ontvangen en we willen dat stoppen voordat het zelfs maar begint. We geloven dat we om goddelijke redenen in elkaars leven zijn gezet en dat we elkaar oneindig ten goede hebben veranderd. De liefde die we voor elkaar hebben, gaat veel verder dan de relatie die we als man en vrouw hebben gedeeld. Het is een verbinding van zielen die nooit kan worden verwijderd.

"We hebben samen deze pijnlijke beslissing genomen en een gezonde beslissing die komt na een zeer lange periode van proberen het beste uit onszelf te halen. Het werkte gewoon niet. Hoewel we uit elkaar gaan in het huwelijk, zullen we de rest van ons leven echte vrienden blijven. We hebben geen schuld, woede of minachting voor elkaar en we vragen om privacy en positieve wensen voor ons allebei terwijl we leren hoe we hier doorheen kunnen navigeren. ”

 

­