woensdag, 25 augustus 2021 08:27

Kacey Musgraves dropt vierde album star-crossed op 10 september

Kacey Musgraves dropt vierde album star-crossed op 10 september Kacey Musgraves; foto Sophia Matinazad

Zesvoudig Grammy Award-winnende singer-songwriter Kacey Musgraves zal op 10 september haar langverwachte vierde studioalbum 'star-crossed' uitbrengen via Interscope Records / UMG Nashville. star-crossed: de film geregisseerd door Bardia Zeinali, met in de hoofdrol Musgraves, zal op dezelfde dag exclusief worden gestreamd via Paramount+.

Het titelnummer geschreven door Musgraves, Daniel Tashian en Ian Fitchuk, samen met de trailer van de film, zijn nu beide uit. star-crossed is het eerste album met nieuw materiaal van Musgraves sinds haar baanbrekende en veelgeprezen album Golden Hour uit 2018. Beluister het titelnummer 'star-crossed' hier en bekijk star-crossed: de filmtrailer hieronder.

 

 

Op het album star-crossed werkt Musgraves opnieuw samen met co-producers en schrijvers, Ian Fitchuk en Daniel Tashian, en werd eerder dit jaar in Nashville, TN opgenomen in iets minder dan 3 weken. De verzameling van 15 nummers, gestructureerd als een moderne tragedie in drie bedrijven, vertelt een uiterst persoonlijke reis van hartzeer en genezing en toont de voortdurende groei van Musgraves als een van de beste singer-songwriters van onze tijd. Pre-order het album hier.

star-crossed: de film, brengt de muziek van de studio naar het scherm met prachtige beelden en een gevoel van verhoogde realiteit zoals voorzien door Musgraves en Zeinali en geschoten door Academy Award-genomineerde cameraman Matthew Libatique (A Star Is Born, Black Swan).

"We wilden dat het filmisch en episch zou aanvoelen zonder het hart en de emotie in gevaar te brengen", zegt Zeinali, "om het fantastisch en geperfectioneerd te laten voelen en haar verhaal te vertellen door de lens van kunst en mode."

De film van 50 minuten werd gefilmd tijdens een 10-daagse shoot in Los Angeles en bevat cameo's van Emmy Award-winnaar Eugene Levy, Victoria Pedretti (Once Upon a Time in Hollywood, You), singer-songwriter Princess Nokia, Symone (RuPaul's Drag Race winnaar) en komiek Megan Stalter. De wereldwijde première van Kacey Musgraves' star-crossed: de film zal vanaf vrijdag 10 september exclusief debuteren op Paramount+ in de VS, Latijns-Amerika, Australië, Scandinavië en Canada. Fans buiten deze markten kunnen op MTV kijken via het wereldwijde netwerk van kanalen in bijna 180 regio's. star-crossed: de film wordt gepresenteerd door Interscope Films en is een anonieme contentproductie in samenwerking met UMG Nashville, Sandbox Entertainment en Golden Girl Productions.

 

Kacey Musgraves star-crossed

star-crossed track list:

 1. star-crossed
 2. good wife
 3. cherry blossom
 4. simple times
 5. if this was a movie..
 6. justified
 7. angel
 8. breadwinner
 9. camera roll
 10. easier said
 11. hookup scene
 12. keep lookin’ up
 13. what doesn’t kill me
 14. there is a light
 15. gracias a la vida

 

Gerelateerd...

Lees ook...

­