donderdag, 08 september 2022 18:29

Justin Moore scoort 11e Nummer 1 Met Single, ‘With A Woman You Love’

Justin Moore zag zijn recente release, "With A Woman You Love" naar de nummer 1 stijgen. Hoewel dit nummer zijn 11e nummer 1 markeert, onthulde hij dat het "net zo speciaal" is als zijn eerste hit.

"Je weet nooit wanneer het de laatste zal zijn, dus je moet er gewoon in genieten en ze allemaal waarderen en in het moment zijn"

Justin Moore nam even de tijd om het nieuws op sociale media te delen en bedankte de countryradio, fans en zijn team voor hun hulp bij het bereiken van dit doel. Hij schreef dit nummer samen met Paul DiGiovanni, Chase McGill en Jeremy Stove.

"Ik ben verdomd trots om met jullie allemaal samen te werken", schreef hij. "Het is iets wat ik niet vanzelfsprekend vind."

 

 

Toen hij zijn album voor het eerst met zijn platenlabel deelde, legde hij uit dat hij "verrast" was toen het team ervoor koos om dit specifieke nummer als single te markeren.

"Het was er nooit een die me per se opviel, maar dat is het leuke ervan. Iedereen hoort liedjes anders en gaat er anders mee om. Dat is naar mijn mening een van de speciale dingen aan countrymuziek.”

Bij het schrijven van het nummer liet Moore zich inspireren door zijn liefde voor zijn vrouw Kate, dus het was alleen maar logisch dat ze allebei in de officiële songtekstvideo te zien waren. De tortelduifjes werden gefilmd terwijl ze hun paarden samen de verte inreden terwijl een nostalgisch, korrelig filter de beelden overlapt terwijl de oprechte teksten over het scherm worden weergegeven.

Justin Moore is momenteel bezig met het afronden van zijn Country On It-tour, die begon in april en zal eindigen in september. Als hij op het podium staat en ziet hoe de fans met hem in contact komen, wordt Moore eraan herinnerd waarom hij überhaupt in de muziekbusiness terecht is gekomen. Plots voelen alle lange uren in de studio en nachten in de bus de moeite waard.

"Als je de kans krijgt om dat elke avond te doen, dan ga je, 'dit is waarom we alle dingen doen die we niet willen doen, voor dat moment precies daar.' Elk publiek en elke show heeft zijn eigen speciale soort van ritme, zo je wilt.”

Granger Smith is met hem op pad gegaan als speciale gast voor deze reeks shows. Moore onthulde dat hij "heel veel respect" heeft voor de "Happens Like that" -zanger, zowel als artiest als gewoon als mens. Naast Smith zijn de kinderen van Moore ook van tijd tot tijd meegegaan als ze dat willen.

Het volgende doel op zijn lijst is om zijn aanstaande album uit te brengen, met het soort muziek dat fans in de eerste plaats verliefd op hem heeft gemaakt - 'traditioneel, rechtdoorzee country'. Hij teasde zelfs dat er twee duetten op de tracklijst zullen staan.

“Een man, een vrouw en een van hen zou heel goed de volgende single kunnen zijn. Dat is iets wat we nog nooit hebben gedaan. We hebben veel duetten op onze albums gehad, maar we hebben er nog nooit een als single uitgebracht, dus dat is iets leuks om naar uit te kijken.”

 

Justin Moore - With A Woman You Love

 

 

­