donderdag, 18 juni 2020 07:22

Josh Turner met nieuw album 'Country State of Mind'

Josh Turner met album Country State of Mind

Josh Turner heeft aangekondigd dat zijn nieuwe album in augustus uit komt. Op een Facebook Live-sessie onthulde hij de titelsong van het project Country State of Mind . Chris Janson voegt zich bij hem op het nummer, dat een cover is van een hit van Hank Williams Jr.-uit 1986.

Josh zal het album op 21 augustus uitbrengen op het label MCA Nashville. Het is zijn eerste project sinds 2018: I Serve a Savior.

 

 

Andere klassieke op Country State of Mind zijn ’Forever and Ever, Amen ’ van Randy Travis , de eerste opnamesessie van Randy sinds zijn beroerte in 2013.

'Randy is altijd mijn held geweest. Hij was de reden dat ik countryzanger wilde worden, 'verklaarde Turner. "Hij is een inspirerende figuur, niet alleen voor mij, maar voor veel mensen, dus het is best bijzonder om hem op deze plaat te laten zingen."

Josh covert ook Johnny Cash's "The Caretaker", Vern Gosdin's "I Can Tell by the Way You Dance (You're Gonna Love Me Tonight)", Alan Jackson's "Midnight in Montgomery", Waylon Jennings '"Good Ol' Boys", en Keith Whitley's "I'm No Stranger to the Rain".

Naast Janson heeft hij ook John Anderson op "I’ve Got It Made" en Kris Kristofferson op "Why Me" als zijn duetpartners. Andere gasten zijn Maddie & Tae in George Strait's "Desperately", Allison Moorer op Hank Williams "" Alone and Forsaken ", en Runaway June op Patty Loveless en George Jones" "You Don't Seem to Miss Me."

"Ik ben erg trots op dit album en de manier hoe het is geworden. Dit is mijn manier om hulde te brengen aan alle artiesten en schrijvers die me hebben beïnvloed om te zijn wie ik ben, 'zei Turner. Country State of Mind is geproduceerd door Kenny Greenberg.

Tot de hits van Josh behoren 'Hometown Girl', 'Time Is Love', 'All Over Me' en 'Why Don't We Just Dance'.

 

 

­