vrijdag, 12 maart 2021 11:24

Josh Turner met Deluxe versie van album YOUR MAN

Josh Turner met Deluxe versie van album YOUR MAN Josh Turner; foto David McClister

Josh Turner heeft aangekondigt een speciale Deluxe editie uit te brengen van zijn nummer 1 debuutalbum YOUR MAN. Het album kwam 15 jaar geleden uit.

 

 

Ook op vinyl

De multi-platina-verkopende country-ster deelde het nieuws eerst met zijn fans tijdens een livestreamconcert vanuit het Ole Red in het centrum vanuit Nashville. Deze Deluxe editie is de eerste keer dat het kenmerkende album op vinyl is gedrukt, dat exclusief bij Walmart verkrijgbaar zal zijn. Naast de 11 originele nummers op het album met samenwerkingen met country-iconen John Anderson, Dr. Ralph Stanley en Diamond Rio's Marty Roe, Gene Johnson en Dana Williams, bevat de deluxe drie bonus live-opnames van Turner's nummer 1-hit. nummers 'Your Man', 'Would You Go With Me' en de favoriet van de fans 'Me and God'.

"Het YOUR MAN-album bevat zoveel speciale herinneringen", zegt Turner. “Het betekende zoveel primeurs in mijn carrière. Mijn eerste nummer 1 album en single en we waren zwanger van ons eerste kind. Het was een cruciaal album in mijn carrière en ik ben zo dankbaar dat ik het 15 jaar later kan vieren met de release van YOUR MAN Deluxe Edition. "

Titeltrack "Your Man", geschreven door Chris Stapleton, Chris DuBois en Jace Everett, is een handelsmerk geworden voor Turner. Zijn vrouw Jennifer, die vijftien jaar geleden passend de hoofdrol speelde als Turners love interest in de officiële video, verraste Turner tijdens de livestream op het podium met het nieuws dat de hit officieel RIAA-gecertificeerd Triple Platinum is.

Pre-order is nu beschikbaar, inclusief pakketten in beperkte oplage, merchandise en gesigneerde memorabilia, exclusief op YourMan.JoshTurner.com.

OUR MAN Deluxe Edition CD/Digital Track List:

 1. Would You Go With Me
 2. Baby’s Gone Home To Mama
 3. No Rush
 4. Your Man
 5. Loretta Lynn’s Lincoln
 6. White Noise (featuring John Anderson)
 7. Angels Fall Sometimes
 8. Lord Have Mercy On A Country Boy
 9. Me And God (featuring Dr. Ralph Stanley and Marty Roe, Gene Johnson, and Dana Williams of Diamond Rio)
 10. Gravity
 11. Way Down South
 12. Your Man (Live from Kansas City, MO)
 13. Would You Go With Me (Live from Plant City, FL)
 14. Me And God (Live from Key Largo, FL)

 

 

Gerelateerd...

Lees ook...

­