dinsdag, 06 juli 2021 13:24

Josh Turner in gesprek met Chris Stapleton over “Your Man”

Josh Turner in gesprek met Chris Stapleton over “Your Man” Josh Turner; foto David McClister

Josh Turner zei dat hij nooit zou vergeten te luisteren naar de werktape van zijn eerste nummer 1-single, 'Your Man'. "Het was gewoon Chris Stapleton en een gitaar en in het begin kon ik niet horen hoe het zou zijn als ik het zou opnemen", zegt Josh. “Mijn producer zei: neem het mee naar huis, stop het in een andere toonsoort, speel ermee… en hier zijn we 15 jaar later. ? Het was geweldig om hier met Chris Stapleton te praten over mijn eerste #1 single en zijn eerste #1 als songwriter.”

"Your Man" is geschreven door Chris Stapleton, Chris DuBois en Jace Everett. Luister HIER naar de Deluxe Edition van ‘Your Man’ van Josh Turner:

 

 

Josh Turner - Your Man

Josh viert de release van de deluxe editie van zijn iconische Double Platina verkopende album Your Man. Het bevat alle 11 originele nummers, waaronder samenwerkingen met country-iconen John Anderson, Dr. Ralph Stanley en Marty Roe, Gene Johnson en Dana Williams van Diamond Rio, plus live-versies van het titelnummer "Your Man", favoriet bij de fans en vaak gevierd " Me and God,” en de nummer 1 hit van meerdere weken “Would You Go With Me.”

 

­