dinsdag, 24 januari 2023 14:04

Jordan Davis voor tweede week op #1 met 'What My World Spins Around'

Jordan Davis staat voor de tweede opeenvolgende week aan de top van zowel de Country Aircheck- als de Billboard-hitlijsten met zijn nieuwste hit 'What My World Spins Around'. "What My World Spins Around", geschreven door Jordan, Ryan Hurd en Matt Dragstrem, is het vervolg op de twee keer platina, meerdere weken durende nummer 1 "Buy Dirt" van de inwoner van Louisiana.

 

"Elke keer als ik naar binnen ga om met Ryan (Hurd) te schrijven, alsof hij gewoon een beest is, alsof die man een ongelooflijke songwriter is en weet hoe hij zich moet terugtrekken, alsof hij er echt uit haalt wat je heel goed doet", zegt Jordan. “En ik denk dat zelfs met Ryan, mijn eerste neiging met dat refrein was om het een beetje te laten vallen, want het is daar al een hele tijd, maar Ryan had zoiets van: 'Nee, je snapt het. Zing het gewoon.' Maar duidelijk supergetalenteerd, en Matt is een van mijn favoriete schrijvers geworden. Dus ik denk dat we die dag vertrokken in het besef dat we iets hadden dat heel, heel goed aanvoelde, en toen (producer) Paul (DiGiovanni) het tot leven bracht, had ik zoiets van oh man, dat zou wel eens een hit kunnen worden. We zijn iets op het spoor.'

 

"What My World Spins Around" en "Buy Dirt" zijn slechts twee van de geweldige nummers op het aankomende album van Jordan, Bluebird Days, dat op 17 februari verkrijgbaar zal zijn.

 

Jordan Davis - What My World Spins Around

 

 

­