dinsdag, 07 april 2020 14:16

Jordan Davis scoort 3e nummer 1 met “Slow Dance in a Parking Lot”

Jordan Davis Slow Dance in a Parking Lot

Jordan Davis scoort zijn derde opeenvolgende nummer 1 hit met 'Slow Dance in a Parking Lot' de song ging deze week naar de top.

Jordan en Lonnie Fowler schreven "Slow Dance in a Parking Lot" tijdens een schrijfsessie in 2015. De song is geïnspireerd door Lonnie's eerste date met zijn toekomstige vrouw, hij wilde niet dat de nacht zou eindigen, dus danste hij langzaam met haar op een parkeerplaats op 'She's Every Woman van Garth Brooks'.

'De waarheid delen in drie en een halve minuut. . . dat is wat een goede countrysong doet ” zegt Jordan. 'Dit is dus wat we wilden doen met ‘Slow Dance’, dit echte en eerlijke liefdesverhaal vertellen. Het is geweldig om te zien dat authenticiteit zijn weerklank vindt bij de fans. Van langzaam dansen bij onze shows tot het delen van hun eigen video's op de socials .. langzaam dansen op parkeerplaatsen, ze hebben het echt omarmd. Grote dank aan Lonnie voor het mogen delen van zijn verhaal en aan de fans en de countryradio voor hun voortdurende steun. Ik kan niet trotser of dankbaarder zijn. "

'Slow Dance in a Parking Lot' volgt Jordans eerdere nummer 1 singles, 'Singles You Up' (april 2018) en 'Take It From Me' (maart 2019). Alle drie de singles zijn van Jordan's debuutalbum uit 2018 met de naam Home State.

 

Lees het interview dat we met Jordan hadden

Bd3eebf32e04c907d6d9fc42f4213df5 XL

 

­