vrijdag, 18 november 2022 15:07

Jordan Davis komt met nieuw album 'Bluebird Days'

Jordan Davis heeft zijn tweede volledige studioalbum Bluebird Days aangekondigd. De hitmaker van "Buy Dirt" deelt dat zijn volgende album begin volgend jaar zal uitkomen en een aantal nummers zal bevatten die hij de afgelopen maanden naar fans heeft gedruppeld.

Naast zijn CMA Song of the Year Award-winnende hit met Luke Bryan, bevat het Bluebird Days-album zijn huidige Top 20-single "What My World Spins Around" en eerder uitgebrachte nummers als "Next Thing You Know", "Part of It" en "Midnight Crisis", zijn samenwerking met Danielle Bradbery. 

 

Jordan Davis - What My World Spins Around

 

Een volledige tracklist voor Bluebird Days is nog niet vrijgegeven. Het album - beschikbaar op 17 februari op MCA Nashville - is het vervolg op Home State (2018), maar Davis heeft in de bijna vijf jaar tussen de albums een paar EP's uitgebracht.

Andere nummers waar Davis bekend om staat, zijn onder meer "Singles You Up" en "Take It From Me", beide dansbare pop-countrynummers. Recente hits hebben het vertraagd - de hitlijst "Slow Dance in a Parking Lot" was een liefdesballad en de voor de American Music Awards genomineerde "Buy Dirt" is een betekenisvolle boodschap over wat belangrijk is in het leven.

De 34-jarige Davis is momenteel op tournee met Luke Combs. In 2023 begint hij aan een Canadese tournee met Thomas Rhett net na de release van Bluebird Days. Er staan ook meerdere festivals op zijn officiële tourkalender.

 

Lees het exclusieve interview met Jordan Davis HIER 

 

­