vrijdag, 02 april 2021 10:20

Jordan Davis en zijn "Almost Maybes"

Jordan Davis staat in de Top 15 van de country charts met zijn laatste single "Almost Maybes", wat een terugblik is op enkele van zijn eigen "Almost maybes" die hem naar zijn vrouw Kristen leidden. Jordan herinnert zich echter niet veel van de negatieven van die relaties uit het verleden, maar nam meer van de positieve herinneringen mee.

"Het is echt gaaf om te zien waar ik nu ben, een prachtig dochtertje, een vrouw waar ik van hou, en ik kan die bijna elke keer dat ik het op de radio hoor, een beetje herhalen. Het is gewoon best gaaf ', zegt Jordan. "Het is niet dat ik iemand probeer te bashen. Het is niet dat ik probeer er slecht uit te zien in mijn vroegere relaties. Ik denk dat we allemaal dingen leren door die relaties, en het is best wel een goede zaak. Ik denk dat als je gewoon alle negatieven uit een relatie haalt, je er echt niet uit groeit of er positieve dingen uit ontdekt. Al die meiden waren geweldige meiden, en het is nu cool met sociale media, ik kan teruggaan om bij ze in te checken en ze doen het allemaal geweldig. " Hij geeft ook toe: "... en ik was een van hun‘ Almost Maybes. ’."

'Almost Maybes' is het vervolg op drie opeenvolgende nummer 1-nummers, 'Singles You Up', 'Take It From Me' en 'Slow Dance in a Parking Lot'.

 

Jordan Davis - Almost Maybes

 

Lees het exclusieve interview met Jordan Davies

 

­