dinsdag, 24 november 2020 09:06

Jon Pardi getrouwd met Summer Duncan

Jon Pardi en zijn verloofde Summer Duncan zijn zaterdagavond (21 november) getrouwd.

Het oorspronkelijke plan was dat ze in mei in Montana zouden trouwen . Maar het is 2020, dus de plannen kunnen wijzigen.

Het huwelijk is gehouden op de Saddle Woods Farm in Murfreesboro, Tennessee, en hier zijn de details:

Het was een binnen- en buitenlocatie met kachels om het voor de gasten gezellig te houden op de frisse herfstavond.

Al hun gasten werden voor aankomst getest op Covid-19.

De tafels waren uit elkaar geplaatst met het oog op sociale afstand.

Het echtpaar zorgde voor sanitaire gelegenheid en Parditime-maskers.

Pardi's vader en tourmanager, Trey Wilson, was zijn stalknecht.

Duncans twee beste vrienden uit Californië en Nashville waren haar bruidsmeisjes.

De officiant was de vriend en stylist van Pardi, John Murphy.

Pardi en Duncan schreven hun eigen geloften.

De nieuwe mevrouw Pardi vertelde tegen People hoe moeilijk het was om de beslissing te nemen om de bruiloft te verplaatsen. "Omdat zo veel van onze gezinnen in Californië waren, moesten we de moeilijke beslissing nemen om (drastisch) twee keer te verkleinen," zei ze, "en we kwamen terecht bij een kleine groep van alleen onze directe familie en beste vrienden. We hopen uiteindelijk een ’bruiloftstour’ te hebben, zoals Jon het noemt, en dat te vieren met al onze familie en vrienden in Californië, Nashville en Texas.

'Oorspronkelijk gingen we in mei in Montana trouwen, wat onwerkelijk zou worden. We hadden een hele lodge voor drie dagen verhuurd voor een extravaganza voor een huwelijksweekend met dagelijks evenementen - een spa, chef-koks - maar toen sloeg Covid-19 toe, en dat ging allemaal weg. "

Summer had een vriendin die in 2019 op de Saddle Woods Farm trouwde, deelde ze, en ze wist dat dat het beste alternatief zou zijn voor de locatie in Montana.

"Toen we de bruiloft locatie binnenliepen, dacht Jon:’ Dit is de meest geweldige bruiloft en locatie ooit, ’zei ze. “Dus toen we onze bruiloft op onze bestemming moesten annuleren, waren ze natuurlijk de eerste locatie die we belden toen we wisten dat we dingen dichter bij huis moesten houden.

"Er is in 2020 nooit een goed moment om te trouwen, dus na al het plannen en opnieuw plannen waren we gewoon blij dat we het konden doen."

 

 Jon Pardi en Summer Duncan

 

Gerelateerd...

Lees ook...

­