maandag, 31 juli 2023 12:29

Jon Langston dropt zijn debuutalbum 'Heart On Ice' op 8 september

32 Bridge Entertainment / EMI Records artiest Jon Langston uit Nashville kondigt zijn debuutalbum Heart On Ice aan, dat op 8 september overal uitkomt en nu kan worden gereserveerd. Voorafgaand aan de release deelt Langston het titelnummer van het project. Luister hier naar "Heart On Ice". Verrassende fans met de aankondiging gisteravond, Langston onthulde de tracklijst en titel van het album met een zelfgeschreven gedicht en cryptische trailer na weken van verwachting.

ss

 Persoonlijk en introspectief, 11 van de 14 nummers van het album zijn geschreven door Langston, met productie door Jody Stevens, Brad Wagner en Jacob Rice. Eerder uitgebrachte nummers "Whiskey Does" en "Ain't No Cowboy" zijn te horen op Heart On Ice, samen met een gastoptreden van Langston's landgenoot Travis Denning uit Georgia in "I ain't Country".

 

 Langston deelt: “Eindelijk. Het is tijd. Mijn debuutalbum. Dit album vertelt het verhaal van mijn leven de afgelopen 10 jaar. Wat ik heb meegemaakt en hoe ik ben gegroeid in mijn leven. Het titelnummer 'Heart On Ice' was het ontbrekende puzzelstukje van dit album en was het perfecte nummer om het af te trappen. Ik ben zo trots op dit album en kan niet wachten tot iedereen het hoort.”

 

Jon Langston’s Heart On Ice Track List:

1.  “Heart On Ice” (Nick Columbia, Jordan Gray, Jake Mitchell, Hunter Phelps)
  1. “Beer In A Bar” (Jon Langston, Sam Carter, Jody Stevens, Jordan Walker)
    3.  “I ain’t Country” (Feat. Travis Denning) (Jon Langston, Brad Clawson, Jordan Rager, Brad Wagner)*
    4.  “Whiskey Does” (Jon Langston, Jordan Gray, Cole Taylor, Brad Wagner)*
    5.  “Where’s That Girl” (Jessi Alexander, Jordan Gray, Ben Hayslip)
    6.  “Never Left Me” (Josh Dorr, Jordan Gray, Nate Jones)
    7.  “Dirt Roads & Diamonds” (Jon Langston, Brad Clawson, Jordan Rager, Brad Wagner)**
    8.  “Granddaddy’s Watch” (Jon Langston, Jeb Gipson, Lynn Hutton)
    9.  “Day In The 90’s” (Jon Langston, Chris Miller, Jody Stevens, Jordan Walker)
    10. “Ain’t No Cowboy” (Jon Langston, Jordan Gray, Brad Wagner)**
    11. “Better Off” (Jon Langston, Jordan Gray, Nate Jones)*
    12. “If You Ever Leave Atlanta” (Jon Langston, Brent Anderson, Lynn Hutton)***
    13. “Wrong Side Of The Bottle” (Jon Langston, Benjy Davis, Jody Stevens, Jordan Walker)***
    14. “May Magnolia” (Jon Langston, Jordan Fletcher, Austin Nivarel)

Produced by Jody Stevens and Brad Wagner
*Produced by Jody Stevens, Jacob Rice and Brad Wagner
**Produced by Jacob Rice and Jody Stevens
***Produced by Jody Stevens

Sluit je aan bij Langston op 16 augustus om 18.00 uur ET/ 5 CT op Talk Shop Live, waar fans speciale gesigneerde edities van het album kunnen reserveren, in realtime vragen kunnen stellen en verhalen kunnen horen over het maken van Heart On Ice.

Vaak geprezen om zijn direct herkenbare geluid, beweert Billboard: "Langston's stem zit precies in de zak", terwijl Country Now zijn "smeekbeden en onmiskenbare zuidelijke twang" prijst. MusicRow oogstte al vroeg bijval voor Heart On Ice-nummer "Whiskey Does", en verklaart: "Deze man is al lang een favoriet, en dit ouderwetse uitje in een zeer fantasierijke productie bezegelt de deal."

Met headlineshows in de zomer en herfst, zal Langston het podium betreden in tientallen steden van de US met favoriete nummers van fans en nieuwe muziek van zijn aanstaande debuut. Hij zal zich ook bij Luke Bryan voegen voor geselecteerde data van de Country On Tour in belangrijke markten. Ga voor meer informatie en een volledige lijst met tourdata naar JonLangston.com/tour .

Gerelateerd...

Lees ook...

­