zaterdag, 10 april 2021 07:38

Jimmie Allen wint ACM New Male Artist Of the Year

Jimmie Allen bleef sprakeloos achter nadat niemand minder dan ACM Awards co-host Keith Urban hem verraste met het nieuws dat hij de titel van ACM New Male Artist of the Year won.

Het moment werd op video vastgelegd zodat iedereen het kon zien. In de clip is Allen te zien die een video bekijkt waarin Urban het nieuws brengt. Terwijl hij zich realiseert wat er aan de hand is, zegt Allen: "Stop met spelen, bro."

De singer / songwriter grapte verder: “Geef ik nu mijn dankwoord? Zoals, wat moet ik doen? "

Ook genomineerd in de categorie ACM New Male Artist of the Year waren Travis Denning, Hardy, Cody Johnson en Parker McCollum.

 

 

Gabby Barrett

Gabby Barrett is ook uitgeroepen tot winnaar van de categorie ACM New Female Artist of the Year.

“We zijn verheugd om Jimmie Allen en Gabby Barrett hun eerste ACM Award-overwinningen te presenteren. Jimmie en Gabby hebben al enorm veel succes gehad bij zowel op Country Radio als streaming, en we zijn er trots op hen te erkennen voor zo'n buitengewone start van hun carrière ”, aldus Damon Whiteside, CEO van de Academy of Country Music. “Een enorme felicitatie aan elk van hen voor deze welverdiende overwinning, en aan al onze genomineerden voor hun erkenning voor hun ongelooflijke bijdragen aan countrymuziek. We kijken ernaar uit om Jimmie en Gabby te verwelkomen op het ACM Awards-podium op 18 april. "

 

 

De "Freedom Was A Highway" zangeres is toegevoegd aan de met sterren bezaaide lijst van ACM Awards artiesten, waaronder ook Kelsea Ballerini, Kenny Chesney, Miranda Lambert, Chris Young, Kane Brown en veel meer.

Mede-georganiseerd door 15-voudig ACM Award-winnaar Keith Urban en nieuwe vrouwelijke artiest van het jaar genomineerde Mickey Guyton, wordt het met sterren bezaaide evenement uitgezonden op woensdag 18 april in Amerika op CBS Television Network en wordt live en on-demand gestreamd op Paramount + en CBS All Access.

 

­