donderdag, 15 juni 2023 11:34

Jimmie Allen officieel gedropt door platenlabel na tweede beschuldiging van seksueel geweld

Jimmie Allen officieel gedropt door platenlabel na tweede beschuldiging van seksueel geweld Jimmie Allen; foto Shea Flynn

Het gaat van kwaad tot erger met Jimmie Allen. Temidden van een andere beschuldiging van seksueel wangedrag, is de new countryster door zijn label gedropt. "BBR Music Group heeft de relatie met Jimmie Allen ontbonden", schrijft het label in een verklaring aan Entertainment Tonight. "Hij is niet langer een actieve artiest in de selectie." De bewering is zijn tweede binnen een paar weken die openbaar is geworden. Een vrouw heeft Allen aangeklaagd wegens mishandeling in een districtsrechtbank in Tennessee, omdat ze beweert dat hij hun seksuele ontmoeting heeft gefilmd zonder haar medeweten of toestemming. Dezelfde vrouw deed in juli 2022 anoniem aangifte bij de politie in Las Vegas. Het incident in kwestie vond twee maanden eerder plaats in mei. In de documenten beweert Jane Doe dat Allen haar privacy heeft geschonden door haar in het geheim te filmen, en ook doorging met seksueel contact met haar nadat ze hem had verteld dat ze niet gefilmd wilde worden.

Tegelijkertijd wordt Allen ook aangeklaagd door zijn voormalige manager wegens intimidatie. In de aanvraag aangeduid als "Jane Doe", beweert de vrouw dat de gebeurtenissen plaatsvonden in de loop van een periode van 18 maanden toen ze als zijn dagelijkse manager diende. Variety meldt dat de vrouw beweert dat ze tijdens een werkreis naar LA in maart 2021 door de zanger is verkracht na zijn optreden als een beroemde gast op American Idol. De vrouw zegt dat ze naakt wakker werd in haar hotelkamer met pijn, bloedingen en zonder herinnering aan wat er de avond ervoor was gebeurd. Haar klacht vermeldt dat Allen naast haar in bed lag en erop stond dat ze een Plan B-pil slikte om zwangerschap te voorkomen. Het incident markeerde haar eerste ontmoeting met geslachtsgemeenschap, en tegen haar wil.

Allen heeft het incident ontkend. Zijn vervreemde vrouw is momenteel zwanger van hun derde kind samen. Hij kondigde hun splitsing aan voordat beide beschuldigingen van seksueel wangedrag publiekelijk tegen hem werden geuit. Allen beweert dat de vrouwen uit zijn op financieel gewin, met name de voormalige manager.

Gerelateerd...

Lees ook...

­