donderdag, 16 januari 2020 13:39

Jessi Alexander dropt nieuw album 'Decatur County Red'

Jessi Alexander met album 'Decatur County Red'

De Grammy genomineerde, CMA en ACM Award-winnende songwriter en tevens één van Nashville's meest productieve tekstschrijvers keert terug naar haar roots op 27 maart met de release van het album Decatur County Red,.

Dit is haar nieuwe album sinds 2014. Het album van deze gevierde singer-songwriter is geïnspireerd door haar muze: een hut in Tennessee River in Decatur County, geërfd van haar grootmoeder. Opgedragen aan "de mensen die van sad songs houden, beer joints, pedal steel, en country music."

Haar eerste release is het nummer "Mama Drank",  de song is geschreven door Jessi en haar echtgenoot Jon Randall (Alison Krauss, Emmylou Harris, Brad Paisley). De track is een bewijs van haar eigen ervaring als moeder van drie .

Decatur County Red bevat acht nieuwe tracks met medewerking van Randy Houser,  The Brothers Osborne, echtgenoot Jon Randall , Josh Thompson (Jason Aldean, Maddie & Tae, Luke Combs) en Glen Worff .

Jessi is geboren in Jackson Tennessee en is nu gevestigd in Nashville, ze is de stem achter de een hoop new country artiesten en enkele van de grootste dames van de pop, ze schreef maar liefs meer dan 70 hits waaronder voor Celine Dion ("Didn't You Know"), Miley Cyrus ( "The Climb"), Morgan Wallen ("The Way I Talk", "Gone Girl"), Blake Shelton ("Mine Would Be You", "Drink On It", "Turnin 'Me On") en Lee Brice ( "I Drive Your Truck") om maar een paar te noemen.

 

 

Jessi Alexander

 

­